dinsdag 29 november 2016

Winterstalling boot warmond

Lucia van Schie en Leo van Schie. Woont u of ligt uw boot in de regio Warmond ? Graag tot ziens op de werf! Bent u op zoek in de omgeving Warmond een ligplaats, passantenhaven of een winterstalling dan bent u bij Boerenjachthaven van der Geest aan het goede adres.


De sanitaire voorzieningen.

In sommige gevallen is het een fijne bijkomstigheid als u hulp kunt krijgen bij het uit het water halen van uw boot. Bij ons heeft u alle faciliteiten zoals: ruime parkeergelegenhei gezellig terras, douche gelegenheiden gratis wifi. Wij hebben altijd een ruime voorraad gebruikten en nieuwe boten en sloepen. U bent van harte welkom om onze jachthaven aan de Kaag te bezoeken, . Binnen en Buiten stalling mogelijk.


Van Leest Scheepsbouw beschikt over een hellingloods met hellingen waar alle voorkomende werkzaamheden aan motorjachten in het betere segment vakkundig worden uitgevoerd. Door de jarenlange ervaring in de. Uitstekend bereikbare jachthaven,met 1ligplaatsen en een groot eigen parkeerterrein.

Ideaal gelegen vlakbij de Kagerplassen. Jachthaven en jachtwerf. Mogelijkheid voor winterstalling.


Naast een winterstalling boten vind je ook jachthaven, scheepsbouw, watersport, autobedrijf, verhuur. Winterstalling boten Warmond op Telefoonboek. U kunt het gehele jaar bij ons terecht voor het stallen van uw boot. Wij bieden zowel zomer- als winterstalling aan. U kunt bij ons terecht voor ieder type boot en ieder type stalling: binnen, buiten en in het water.


De zomerstalling is inclusief het gebruik van onze trailerhelling, u kunt zo onbezorgd te water gaan. Een sloep huren bij Marina Rijnsburg staat voor genieten en ontspannen op en rond het water. In een luxe sloep vaart u vanuit de jachthaven werkelijk alle kanten op: de Kagerplassen, Leiden, Katwijk en verder! Wilt u een sloep , boot of motorjacht huren om Kagerplassen, Braassemmermeer of het centrum van Leiden te verkennen?


Wilt u liever een boot huren sloep , motorboot of zeilboot? Indertijd na een ingeving. Voor strak lak- en schilderwerk bent u bij ons aan het goed adres.


Wij kunnen boten tot een gewicht van ton met staande mast uit het water halen.

Het gaat hier om een plaats op ons parkeerterrein. Op deze standplaats kan een caravan geplaatst worden van maximale lengte 1en breedte meter (buitenmaten, vloeroppervlakte).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts