woensdag 30 november 2016

Hoe deel ik mijn koelkast in

De koelkast is misschien wel de gezondste keukenuitvinding ooit: het zorgt voor een constante koeling van ons verse eten, zodat het niet snel bederft. Er is een nadeel aan de koelkast : soms is het een opslagplaats van je boodschappen. Hoe deel je je koelkast op de juiste manier in?


Hoe koel is cool: een koelkast mag niet warmer zijn dan graden Celsius, terwijl je diepvries best ingesteld staat op -graden Celsius. De deuren zijn het warmste deel van de koelkast en zijn dus voorbehouden voor voedingswaren die het minst snel slechts worden.

Dit deel van de koelkast gebruik je het best voor voorgekookte maaltijden en voedingsmiddelen die koel moeten bewaard worden na het openen. Denk maar aan kaas of worst. Vlak boven de groentebak is het het koudst. Het onderste compartiment.


De koude uit de meeste koelkasten komt uit . De koelkast gebruik je optimaal wanneer je de producten op de juiste plek bewaart. De temperatuur in de koelkast verschilt namelijk per plank.

Over het algemeen geldt dat de plaats boven de groentelades het koudst is. Bijvoorbeeld bij koelkasten met een vriesgedeelte . In de koelkast , maar waar? Dan de producten die wel het beste gedijen onder een wat koudere temperatuur.


Groenten Dit is afhankelijk van hoe ze op vocht . De naam zegt het al: de groentenlade, helemaal onderin je koelkast , is bestemd voor groentes. Daar gaat het bij mij thuis al fout, omdat mijn groentelade vooral gevuld is met potten saus die niet op de plankjes in de koelkast. Een doorsnee koelkast heeft verschillende temperaturen per plank.


Tegenwoordig zijn er ook koelkasten verkrijgbaar waarbij de temperatuur per plank kan worden geregeld. Uitgaande van de reguliere koelkast is het prettig om het onderstaande advies in uw achterhoofd te. Hoe heb jij je koelkast ingericht? Er zijn ook koelkasten op de markt met verschillende temperatuurzones, maar heb je een normale koelkast , dan is het handig om de volgende regels in het. De planken in het midden en van de koelkast zijn perfect voor vleeswaren, broodbeleg en zuivelproducten.


Iedereen heeft wel zijn eigen vaste, ideale indeling van je vriezer en koelkast. De vriezer is vrij gemakkelijk in te delen en het maakt allemaal niet zo veel uit hoe je dat doet. Wat is de ideale temperatuur voor je koelkast en waar bewaar je producten het beste?

Wij geven je advies over welke producten je waar in de koelkast moet bewaren. Hoe de ingestelde temperatuur wordt aangegeven verschilt per koelkast. Bewaar je je eten en drinken op de juiste manier?


En: stel jij je koelkast dusdanig in dat ie ook energiezuinig koelt? Discover geeft je graag wat tips zodat je het . Door eten op de juiste manier te bewaren, houd je ze het langst goed. Binnen in je koelkast staat een knop die het toestel op standje tot X zet. Toegegeven, aanvankelijk vonden we dit een vraag beneden onze stand.


Marseille uit Haarlem was in een discussie beland waar hij niet meer uitkwam. Warme lucht stijgt op, had het ene kamp betoogd. Onder in de koelkast, in de groentela, is het daarom het koudst.


Hij is onmisbaar in uw keuken. Hij is een dagdagelijks deel van uw gezin. Maar dat zou niet logisch zijn, . Deze schitterende uitvinding voor uw comfort en voedselveiligheid is eigenlijk nog niet zo oud. Winters werden stukken ijs losgekapt uit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts