vrijdag 25 november 2016

Wasmachine programma blijft hangen

Wasmachine blijft in programma hangen. Als de machine in het programma blijft hangen en niet meer vanzelf verder gaat kan dit komen door verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaak is problemen met de waterafvoer (zie ook hier). Echter, in een aantal gevallen is er iets anders aan de hand. Een wasmachine die het programma niet af maakt is vaak het gevolg van een verstopte filterpomp of versleten koolborstels.


Met de juiste informatie.

Zo lossen alle achtergebleven vuil- en vetresten op en blijft uw machine ook inwendig schoon. Graag alle type info uit de deurrand vermelden. Staat er nog meer info op het display? Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn.


Kosten hangen af van het . Oorzaak (kan zijn): kraan is dichtgedraaid. Oplossing: draai naar links toe open. Of waterslot, indien aanwezig, is blijven hangen.

Kraan dicht draaien, slang er vanaf. Wat kan er mis zijn met mijn wasmachine? Informeer bij de fabrikant of bij een wasmachinereparatiebedrijf wat het kost om die knop te vervangen.


Het programma blijft op. Bij ons was het de kraan. Onze ecobubble maakt zijn programma niet af.


We hebben de wasmachine anderhalf jaar geleden verhuist, omdat het letterlijk aan de overkant van de weg was, hebben we de transportbeveiliging niet gebruikt. Net een was gedraait, bij het eind centrifugeren blijft het programma hangen op min. Sinds een paar dagen blijft mijn wasmachine halverwege het programma hangen.


Hij knippert dan alsof hij klaar is, maar het lampje van de deur knippert ook en ik krijg hem niet open. Als ik hem laat afpompen gaat daarna de deur wel open, maar mijn was is zeiknat dus mijn droger draait overuren. Hij blijft hangen in het spoelgedeelte van het wasprogramma.


Weet iemand waar dit aan kan liggen en wat ik zelf kan controleren voordat ik de reparateur bel? Als laatste test de kalibratie- programma gedraaid en nu wil de trommel helemaal niet meer draaien. Bel de reparateur wasmachine start niet meer wasmachine programma blijft hangen wasmachine resetten b. Een kennis heeft een wasmachine van Indesit WI 142.


Nu blijft de waterknop hangen.

Hiermee kan je normaal minder water mee in stellen. Dat ging zonder problemen, elk programma werd netjes afgewerkt. Verder nog filter gecontroleerd en afvoerslang nagekeken.


Dus vol goede moed weer dichgeschroeft en op zijn plaats gezet en ja hoor, programma blijft weer hangen. Nu is mij theorie dat er iets in de electronica het te. Deze wasmachine is van vrienden van mij en heeft voor jaar in de opslag gestaan. Nu ze eindelijk weer eigen woonruimte.


Deze machine beschikt over een programmaverloop klok en deze blijft hangen tussen de voorwas en hoofdwas (klok op kwart over zeg maar) hier blijft hij hangen en blijft. Bel een specialist in uw regio! Wanneer uw wasmachine kapot is gegaan in de regio van IJsselstein dan belt u natuurlijk met u lokale wasmachine specialist.


Gedetailleerde omschrijving: Beste vakman, sinds vrijdag doet onze LG wasmachine het niet naar behoren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts