woensdag 16 november 2016

Oude raadhuis alphen aan den rijn

Er is een mooi entree, een grote hal bij binnenkomst en een mooie trouwzaal. Voor de groepsfoto is er een ideale trap aan de voorkant. Een andere trouwlocatie in de gemeente . Functie: Gemeentehuis Architect: C. Als paar kunt u kiezen uit een veelvoud van mogelijkheden.

Burgemeester Visser had na het samenvoegen van Alphen, Aarlanderveen en Oudshoorn plannen voor een nieuw Raadhuis. Alle Rijksmonumenten van Nederland. BOEi bracht de gemeente inzicht met een Quickscan. Nieuws, columns, blogs en interviews geschreven voor en door Alphens lezen? Qua architectuur en interieur zijn er veel overeenkomsten en beide panden krijgen een nieuwe bestemming met behoud van de . De rondleidingen zijn voorlopig de laatste kans om het gebouw van binnen te bezichtigen.


Momenteel zijn er het Streekarchief en de . Op zaterdag september om 11.

Landman ontworpen oude raadhuis wordt een gemeenschapshuis gemaakt waarin naast het Coenecoop College, met omstreeks honderd leerlingen, ook de bibliotheek Rijn en Venen wordt gehuisvest. Dankzij deze nieuwe maatschappelijke bestemmingen kan het monument . Zeeman: Wonen in oude raadhuis Alphen kan. Alphen aan den Rijn gemaakt door TripAdvisor-leden. Afbeeldingsresultaat voor oude raadhuis alphen aan den rijn `. Daarna vertrekt het gezelschap naar Het Oude stadhuis in Montfoort . EEN GEBOUW VOL MENSEN EN MUZIEK.


Programma: Concerten: 12:– 12:30. Optredens van diverse docenten en leerlingen in de Concertzaal van de Muziekschool, de vroegere Raadszaal van het Oude Raadhuis. Henk van Dijk speelt muziek van grote meesters. De NMSA bestaat uit muziekdocenten die samen nieuwe vormen van muziekonderwijs gaan verzorgen. Echa un vistazo a los 1. De Traditionalistische bouwstijl van zowel het exterieur als het rijk uitgevoerde interieur is kenmerkend voor het late oeuvre van de architect.


Cursus “Snap je Stad”: 1jaar Alphen. De bouw werd uitgevoerd . Een mooi moment om terug en vooruit te kijken.

En om vragen te beantwoorden. Zoals: “Hoe hebben ze die flats in Ridderveld nou toch kunnen verzinnen? Waarom mag ik niet met mijn auto over de Alphense.


This file was provided to media Commons by the Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed as part of an image release.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts