donderdag 24 november 2016

Keuken modern landelijk

Waarom een moderne keuken en geen landelijke keuken ? Er zijn verschillende redenen. We zetten er een paar voor je op een rij: Je hebt een landelijke inrichting en je wil graag een contrasterende keuken. Dit ziet er zo uit: Je vindt het belangrijk dat je keuken de ruimte in huis vergroot. Een moderne keuken is beter in .

Een landelijke , nostalgische keuken is vaak een houten keuken. Daarnaast heeft een keuken in landelijke stijl een sierlijke afwerking, bijvoorbeeld in de vorm van nostalgische keukengrepen , keukendeurtjes of tierlantijntjes. Als je niet van landelijke keukens houdt, dan is het wellicht beter om voor een moderne , greeploze . In een landelijk moderne keuken worden het beste van beiden gecombineerd: de rustieke uitstraling van massief hout en het moderne vleugje. Dit zorgt samen voor een verbluffend eindresultaat. Een keuken waarin u graag kookt en tafelt.


U vindt bij ons een groot aanbod keukens landelijke stijlen die zich onderscheiden door een veelheid aan kleuren, opstellingen, maten, afwerkingen , fronten, aanrechtbladen en apparatuur.

Zo kunt u optimaal uw landelijke keuken samenstellen. Wilt u graag een landelijk moderne keuken ? Uw modern landelijke keuken volledig op maat. Door oud hout te combineren met moderne materialen creëren we een unieke sfeer in uw keuken. Modern , landelijk en heerlijk ruim.


De lichte houtfineer keuken heeft een matzwart composieten werkblad met waterkering en een ingebouwde spoelbak gemaakt van hetzelfde materiaal. Met tal van kasten en laden, is er in deze keuken volop bergruimte. Deze hoekkeuken is het domein . Ontdek hier landelijke en moderne keukens ter inspiratie.


Meer keukens in een van onze toonzalen. Landelijke keukens vind je in allerlei maten, vormen en afwerkingen. Dat een landelijke stijl niet eentonig hoeft te zijn, bewijst de volgende fotospecial.


Duik in deze special voor een boost aan inspiratie. Kiezen voor onze landelijke keukens betekent kiezen voor sfeer en luxe. Warme kleuren en authentieke materialen worden op een slimme manier gecombineerd met moderne apparatuur.

Het resultaat is een landelijke keuken die even praktisch als prachtig is en onmiddellijk uitnodigt om uitgebreid bij te praten met familie . Keukens nemen een centrale plaats in de woning in. Landelijk moderne keukens bieden een ideale mix tussen een nostalgische uitstraling en modern gebruiksgemak. Altijd maatwerk uit eigen werkplaats. Tientallen jaren geleden deed de keuken voornamelijk dienst als de ruimte waar het eten werd bereid. Tegenwoordig vinden we niets heerlijker dan thuiskomen in een sfeervolle leefkeuken.


Grando laat uw landelijke keukendromen uitkomen. Dat vraagt om een totaalservice, van ontwerp tot montage. Bosbeke maakt keukens op maat in verschillende stijlen.


Laat u inspireren door deze moderne landelijke eiken keuken. Ga je voor een nieuwe keuken en denk je over de stijlen landelijk of modern ? Misschien is het dan een goed idee om eens te kijken naar de . Het is vaak oubollig en wordt meestal niet geassocieerd met modern design. Een goed begin is een houten vloer en ook een stoere houten keuken doet het goed in een landelijk interieur. Ben je gezegend met een huis waar de karakteristieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts