maandag 28 november 2016

Fotomok

Ontwerp een foto mok of foto op beker. Ideaal voor een persoonlijke koffiepauze! Maak een gepersonaliseerde fotomok. Kies uit vele verschillende uitvoeringen en ontwerpen. Hoogste kwaliteit en snelle levering.


Laat uw mooiste foto op een mok drukken. Een fotomok is origineel en uniek om te geven. Verder is een mok met foto een schitterend en persoonlijk cadeau. Ontdek verschillende soorten gepersonaliseerde fotomokken. Gemakkelijk en snel een persoonlijke fotomok maken!


Kies voor een gewone mok met foto, de duo- mokken, gekleurde mok of magische mok. Jouw mok met foto maak je bij Pixum met heel veel ontwerpmogelijkheden. Drink uit een fotomok met je eigen foto. Zelf ontworpen, dus past perfect bij jouw inrichting. Nu deze fotobeker maken bij Pixum.


Bestel jouw eigen gepersonaliseerde magische mok met foto en tekst. Schenk iets warms in je magische mok en zie je foto op een magische wijze verschijnen! Op zoek naar een origineel cadeau, ga dan voor de fotomok ! Erg leuk als geschenk voor verschillende gelegenheden. Zo kan de mok helemaal naar jouw wens bedrukt worden met een mooie foto, tekst of logo. De mok kan zowel aan de voorkant, achterkant of rondom bedrukt worden.


Veel plezier met het maken van een . Maakt u uit uw fotomok of beker iets speciaals. Met uw eigen foto een ideaal fotocadeau. Ook ideaal als promotie materiaal. MOK met NAAM, TEKST of FOTO?


Op werkdagen voor 16u bestel morgen in huis! Extra grote mok voor meer inhoud Laat een mok bedrukken met een foto, logo of leuke tekst. Elke mok kan een persoonlijke opdruk krijgen, zoals een fotomok met naam of andere tekst.


Ook wordt een fotomok vaak gegeven als teken van waardering. Als afscheidscadeau wordt een persoonlijke mok ook zeer . Aanbieding: Mok met Foto goedkoop. Vandaag een mok met foto bestel is morgen in huis!


Grootste en goedkoopste in het bedrukken van bekers met foto. Fotomokken met gratis bedrukking. Een mok bedrukken met je eigen foto of afbeelding!


Onze witte keramische mokken zijn geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts