maandag 21 november 2016

Inventum elektrische deken hn1312v

Je ligt er vanaf nu lekker warmpjes bij! De warmte bij het voetgedeelte kun je apart instellen. De deken is helemaal afgestemd op nachtelijk gebruik met warmtestanden en een schakelaar met prettig sluimerlicht. U kunt kiezen uit standen voor de warmte middels de verlichte schakelaar.


Dit is mijn 2e Invetum elektrische deken. Van de 1e heb ik bijna 18!

Vergelijk shops: laagste prijs online! Deze nieuwe is dus nog beter dan mijn 1e deken. U ligt er vanaf nu lekker warmpjes bij! Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen.


Inderdaad doet de deken wat hij moet doen, in dat opzicht prima keuze. Een groot nadeel is het relatief dikke stopcontact op de deken zelf. Door het onbewust draaien in je slaap bestaat de kans dat je met je arm of . Hetzelfde product met gebruikssporen of een beschadiging, maar tegen een mooie korting?

Verpakking beschadigd € ,95. En, omdat koude voeten een aangename nachtrust kunnen verstoren, hebben we een. Verkrijgbaar op beide filialen. Conditie apparaat: Nieuw. Ook na seconden uitschakelen en dan weer aan werkt niet.


Reageer op deze vraag Misbruik melden. Volgende werkdag in huis. Bij ons betaalt u geen verzendkosten voor uw elektrische deken. U heeft de keus uit een van de vier warmtestanden.


Tevens kunt u uw voetenwarmte apart instellen. De transformator zorgt voor de zwakstroom. Voor uw gemak is de transformator afkoppelbaar, zodat . Medisana Warmteonderken HU 6-.


Medisana Warmteonderken HU 650. Inventum HB- Elektrische omslagdeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts