woensdag 30 november 2016

Heineken david tap onderdelen

Vind david tap op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop david tap op Marktplaats. Goede vrijdag en tweede paasdag gesloten. All-in-one tap installatie, David tap.


Toevoegen aan verlanglijst Aan vergelijking toevoegen.

Dit Davidsysteem heeft als grote voordeel dat hij niet meer hoeft te worden schoongemaakt door de zogenaamde tapwacht. Het systeem is uniek voor Heineken , Amstelbier, Brand en Brand-UP De werking is als volgt: Op de fusten ( Bran Heineken en Amstel) zit een slang vast gemonteerd dat door de koeling en de . Ideaal voor bars, restaurants of bedrijfscafés die een perfect biertje willen tappen. HEINEKEN Horeca Services (HHS) is dé service afdeling van HEINEKEN Horeca en HEINEKEN.


Ik heb onlangs een Heineken david tap gekocht via Marktplaats. Hij stopt de stekker er in, ventilator werkte. Thuis aangekomen heb ik hem een uur rechtop stil laten staan alvorens de stekker in het stopcontact te . BTW en ex statiegeld (euro) Dit product betreft Heineken liter vaten van het zogenaamde Davidsysteem ookwel all-in-one systeem.

U plaatst het vat in de daar voor bestemde koeling onder de tap en koppeling van het systeem. Deze liter vaten zijn tevens met een gewone bajonetkoppeling te tappen. Denk jij dat je groothandel een deal gaan sluiten met iemand die een paar fustjes op jaarbasis afneemt?


Een slijter kan gerust gewoon David fustjes bestellen bij Heineken , het ging erom dat TS even wist dat zoiets natuurlijk niet standaard . Luxe u-bar met biertap installatie. Hoogglans witte luxe bar. Te plaatsen in u-vorm incl. Afmeting: lange zijde 400cm. Ontbrekend: onderdelen David Tap Onderdelen - Vinden.


Categorieën: Fustkoppelingen, Onderdelen. Heineken David tapsysteem - Alleen geschikt voor fusten van liter. Let op deze installatie is alleen geschikt voor de heineken david fusten van liter. Zeer gebruiksvriendelijk, perfecte tapkwaliteit snelkoppeling systeem voor vatverwisseling na aansluiting dagen houdbaar spoelen van . De fustkoppeling wordt standaard zonder tule geleverd (zie laatste afbeelding). De tule wordt gebruikt indien u de bierslang rechtstreeks – zonder moer – aansluit op de . David als mobiel tapsysteem - David is leverbaar als mobiel tapsysteem , waardoor hij zich.


Te koop onderdelen voor uw david tap xd biertap heineken bierkoppeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts