maandag 14 november 2016

Zevenhuizen nieuwbouw

U heeft keuze uit diverse . Dat gebeurt gefaseerd buurtje voor buurtje. Ontdek ROOS: mooie appartementen, eengezinswoningen en woonwerkwoningen. Er is een actief verenigingsleven.


Naast basisscholen bestaan de voorzieningen uit diverse winkels en bedrijven.

Erfpacht Net als bij de overige nieuwbouw in de gemeente Leek is het ook mogelijk om de grond bij de woningen in erfpacht te nemen in plaats van te kopen. De Leekster erfpachtvariant heeft aantrekkelijke voorwaarden waardoor de maandelijkse woonlasten lager liggen dan wanneer de grond wordt . In de nabijheid ligt een keur aan . De beurs is gratis toegankelijk. Er wordt nu hard gewerkt aan het bouwrijp maken van de nieuwste fase: De Hoven Fase . Oostindie, succes bewezen. Op zoek naar nieuwbouw in zevenhuizen ?

Rust en ruimte, met de dynamiek van de Randstad dichtbij. Een parkachtige plek met een verscheidenheid aan woningen en . HET PROJECT twee-onder-een-kap woningen type KOKSWIJK rijwoningen type ZANDWIJK. DE LIGGING De woningen worden gebouwd op riante kavels van 2mtot 5mmet de achtertuin op het zuiden georiënteerd en aan de voorzijde fraai uitzicht op een brede . Ooit was dit gebied de groentetuin van Rotterdam. Nu is het een plek waar je fijn kunt wonen en veel stadsmensen in het weekend de nodige rust vinden.


In het recreatiegebied . Zoek nu uw nieuwbouw woning op Huurwoningen. Synchroon heeft de afgelopen jaren al ongeveer 2woningen gerealiseerd in dit nieuwbouwproject. De kwaliteit van de architectuur en de ruime, kindvriendelijke wijkopzet in deze woonwijk . De vrijstaande Singelvilla in fase 3C ligt aan de rand van de wijk met de voorzijde aan het brede trottoir en water. Ruimte, privacy en wooncomfort staan in deze vrijstaande Singelvilla centraal.


Zo heeft de woning een groot kaveloppervlak van circa 3m² en een woonoppervlakte van maar liefst bijna 2m2. Totaal Hoekwoning in Zevenhuizen ZH. Overzicht van het project, bouwnummers en kaart.

Zevenhuizen -Zuid bestrijkt het gebied tussen de Noordelijke Dwarsweg, de Knibbelweg, De N21 de Zuidplasweg en het Nijverheidscentrum. In Zevenhuizen - Zuid werken de gemeente Zuidplas, de Gebiedsontwikkelingsmaatschappij Zuidplaspolder . Op elk woonadres een of enkele panelen. Sunisfree heeft deze opdracht uitgevoerd namens Solsolutions. Dit bericht is geplaatst in schuin pannendak. Het deelplan 3A bestaat uit een gevarieerd aanbod van grondgebonden koopwoningen, geschakelde herenhuizen en zeer ruimte twee-onder-een kapwoningen.


Koningskwartier fase 3A. Nieuwbouw van onder kapwoningen aan de oostrand van . Opdrachtgever: Poiesz Vastgoed BV. Architect: Wijbenga architecten en adviseurs BV.


Op de bestaande locatie wordt na sloop van de oude supermarkt en een woonhuis een nieuwe Poiesz . Wonen in een heerlijk dorp met een goed voorzieningenniveau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts