dinsdag 15 november 2016

Industriele keuken kopen

Industriële keuken kopen ? Bekijk vele industriële keukens op onze website en lees meer over deze keukenstijl. Krijg meer informatie over voor- en nadelen en de mogelijkheden van de keuken in industriële stijl. Maak ook kennis met onze unieke werkwijze. Of bezoek onze showroom!


Wilt u een industriële keuken kopen ? Bekijk onze prachtige industriële keukens en doe inspiratie op voor uw eigen droomkeuken! De industriële keuken is geïnspireerd op industriepanden en grote loodsen. Het is natuurlijk helemaal geweldig als u onder uw muur een authentieke bakstenen muur verscholen hebt zitten, maar anders kunt u de bakstenen met een oude look ook kopen.


Vind industriele keuken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Lees hier alles over industriële keukens. Bestel ons gratis magazine.


Hierdoor ontstaat een moderne, strakke en koele uitstraling. Betonnen werkbladen, rvs accenten gecombineerd met grote en robuuste keukenapparatuur of PITT Cooking. Vaak wordt er ook hout . In tegenstelling tot moderne en design keukens waar alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, staan in een industriële keuken oneffenheden en ruwe randjes centraal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, . Informeer hier naar onze industriële keukens ! Weinig stijlen zijn de afgelopen jaren zo populair geworden als industrieel.


Het zijn aspecten die deel kunnen zijn van een industriële keuken. Laat je inspireren op onze website! Een betonnen aanrechtblad. De keuken worden voornamelijk gemaakt van oude gebruikte.


Keukens kregen een robuuste look, met respect voor authentieke elementen. Denk maar aan rails aan de muur en luchtpijpen. Die zijn karakteristiek voor een industriële keuken en creëren een stoere uitstraling. Bakstenen stralen ruwheid uit, zeker in combinatie met zichtbare leidingen en buizen.


Wat je ook kiest, een zoveel mogelijk onbewerkte muur geeft je de robuustheid die je zoekt. Met rvs-elementen en accessoires . Het zijn allemaal materialen die passen bij een industriële keuken. Laat u inspireren door ASWA Keukens ! Dit type keukens wint de laatste jaren flink aan populariteit en dat is geen wonder.


Met de stoere industriële keukenstijl maak je de keuken namelijk het hart van . Deze landelijke keuken krijgt door het gebruik van verschillende materialen een industriële en wa. Hoe maak je je droomkeuken persoonlijk? Hans Blomquist, interior designer neemt ons mee in zijn industriële keuken ontwerp. Fraaie industriële vintage werktafel met op vakken.


De afmetingen zijn lxdxh 183x95xcm. Wij hebben een breed en uniek assortiment dat bes… T. Naast het maken van unieke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts