donderdag 10 november 2016

High tea gorinchem hugo

Espressobar Hugo is geïnspireerd op de café-cultuur van de Australiërs. Zij leven buiten de deur, ontmoeten elkaar in lokale koffiezaakjes. De koffie wordt er gezet door een traditionele barista, die de gasten graag helpt het perfecte kopje koffie te kiezen. Een cultuur naar ons hart, en precies dat is wat wij je ook brengen. Wil je je Hugo -experience graag (uit)delen, vraag dan eens naar de cadeaubon.


Heb je onze Home Made Ice- tea al geprobeerd ? De locatie aan de Markt is je perfecte uitvalsbasis tijdens een (middag)dagje in het sfeervolle centrum. Arnold en team zorgen niet alleen voor een volle maag, ze geven ook barista- en wijnworkshops. Leer de kunst van het koffiezetten of wordt een wijnexpert! Vraag ook eens naar de cadeaubon.


Of je nu komt voor een cafeïneshot om je dag goed te beginnen, een. Lekkere broodjes, broodje Hugo is een topper! In de zomer kun je in Gorinchem lekker op het terras zitten met uitzicht op de fontein - een aanrader! De logistiek zou beter kunnen, bestel je koffie met gebak dan ontvang je je taartje pas tegen de tijd dat de koffie allang op is. Heeft u trek in een lekkere hap?


De Hoofdwacht is er voor iedereen! Ontbrekend: high ‎ tea meneer de groot gorinchem hoofdwacht gorinchem gelagh gorinchem gasterij gorinchem tax gorinchem parkeren gorinchem Mensen zochten ook naar . HUGO is bedoeld voor iedereen, en dan bedoel ik ook echt IEDEREEN! Het winkelende publiek van Oosterhout, Moeder en dochter die een high tea komen doen, koffieliefhebbers zoals ik, zakelijke lunches, verzin het maar….


En alles is hier erg goed! Dat maakt HUGO een verzamelplaats voor iedereen . Belevenis Mijn oma was jarig en ik gaf haar een high tea cadeau. Het was een high tea cadeaubon voor de nieuwe espressobar in Oosterhout. Nadat onze kopjes gevuld waren met.


De Grote Markt is het centrale . Welkom in het beroemdste kasteel van Nederland! Hier wist Hugo de Groot in een boekenkist te ontsnappen. Kom luisteren naar spannende verhalen.


Ontdek de Nederlandse geschiedenis. Bezoek het kasteel, wandel door de natuur, vier feest, blijf bij ons slapen. Alles kan op Slot Loevestein. De meivakantie staat in het teken van Hugo de Groot.


Al laatste organiseren we nog op zondag mei een Moederdag High Tea ! Daarnaast vaart Riveer in de weekenden van Gorinchem via Woudrichem naar Slot Loevestein en door de weeks alleen van Gorinchem naar Woudrichem. Ilse: We moesten naar Gorinchem voor excursie. We hadden een wandelroute. Ik heb veel dingen gezien zoals Duveltjesgracht, dit is in Bethlehem, tolhuis en Hugo de Groot poortje.


Woensdag hebben we met elkaar gesmuld van een geweldige high tea. In het begin dachten we dat er . Delft - Hoofddorp - Rijswijk - Alphen - Zoetermeer - Sassenheim - Amersfoort - Breda - Deventer - Nijmegen - Gorinchem - Leerdam - Zaltbommel - Hengelo - Eindhoven - Leidschendam - Pijnacker - Zwolle - Winschoten - Emmen - Apeldoorn. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Moeten we de toekomst somber inzien?


Om aan de stijgende vraag te kunnen voldoen, is het zinvol om naar andere (nieuwe?) exportlanden te kijken. Als mogelijke opties worden de Centraal-Amerikaanse landen en. Aziatische gebieden rond de Stille Oceaan genoemd. De Arabica-variant uit Brazilië zou . Bezoek drie provincies op één dag en volg de voetsporen van Hugo de Groot, Dokter Tinus en Napoleon. De vriendelijke eigenaresse Karin Kamstra serveert lekkere hapjes en drankjes en indien gewenst zelfs een complete High Tea.


Kies iets lekkers, wij komen het graag brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts