woensdag 23 november 2016

Pindakaas banaan milkshake

We laten je zien hoe je een SUPER lekkere milkshake met pindakaas en banaan kunt maken. Heel erg simpel om te maken. Deze milkshake met banaan en pindakaas is perfect voor overrijpe bananen.


Toen zijn pak iets strakker ging zitten. Deze banaan pindakaas milkshake is heerlijk, gezond en enorm makkelijk om te maken. Een perfect ontbijt, wat wil je nog meer?

Schenk de milkshake in een glas. Barbecuebanaan met sinaasappel-kokossmoothie. Een dikke romige pindakaas banaan smoothie. Smaakt als een milkshake maar dan zonder alle slechte ingrediënten!


Pannenkoekentaartje met banaan. Deze pindakaas milkshake met banaan is een gouden combinatie! Tag hieronder een pindakaasliefhebber die deze milkshake niet mag missen. Dan hebben we goed nieuws: er is nu een Pindakaas kookboek: Het Pindakaasboek.


Stop de banaan , yoghurt, vijgen, pindakaas en de ijsblokjes in de blender.

Klop de slagroom op en top jouw milkshake af met een grote dot. Op een cracker, in een tosti met banaan of door. Een lepel pindakaas door je smoothie of milkshake , waarom ook eigenlijk niet? Gebruik lekkere verse Medjool dadels.


Die zijn het beste voor . Aan deze pindakaas bananen milkshake met stukjes chocolade komt geen andere suiker dan de. Omdat een bananenmilkshake slechts een paar ingrediënten bevat is het heel. Yes, pindakaas maakt deze smoothie lekker romig en geeft een subtiele.


Pel de banaan , snij ik stukjes en laat deze minimaal een uur in de . Super romig van smaak waardoor je bijna zou denken dat het een milkshake is. Banaan smoothie maken met pindakaas. HomeOntbijtGezonde bananen milkshake ! Een lekkere milkshake als ontbijt die goed vult en nog gezond is ook. Havermoutje met frambozen, banaan en pindakaas 1.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts