maandag 21 november 2016

Convotherm tweedehands

Zowel te gebruiken als steamer en oven. Wordt vervangen wegens vernieuwen van de keuken. Ben je je keuken aan het verbouwen? Of wil je een keukentoestel vervangen?


Bakt al binnen minuten broodjes Ik doe hem weg i. Huishoudapparaten en elektronica maken ons leven zoveel gemakkelijker.

Wassen, drogen, strijken, tv-kijken, stofzuigen,. Laat je koelkast of wasmachine het afweten? Is je Miele stofzuiger aan vervanging toe, of droom je al lang van een Dyson? Vind convotherm op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Het is een oven op gas en in zeer goede staat. Steeds te bezichtigen op aanvraag. Alle Horeca-apparaten en grootkeukens. Dat is hun filosofie geboren uit passie en inzet om de beste combi steamer oplossing te bieden die beantwoordt aan de gevarieerde behoeften .

Aanbod tweedehands keukenmateriaal. Tweedehands horecamateriaal Nys Machinery, Antwerpen. Dan is tweedehands horecamateriaal een verstandige keuze. Want misschien droomt u . De oven is in goede conditie.


De vorige eigenaar heeft de machine goed onderhouden en wij geven occasions altijd een goede opknapbeurt. Ga naar de website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mijn CONVOTHERM mini voor: Gastronomie en Hotel. Fullservice, Quickservice- restaurant.


Slagerij, Bakkerij, Snackbar. Het verstrekken van maaltijden voor scholen en kinderdagverblijven. Aanbieders van thuisleveringsservice en take away. Mini Deze steamer is de standaard in elke keuken of slagerij.


Hier kan je gratis verkopen en kopen door zoekertjes of advertenties te lezen en te plaatsen. Rational Steamer plaat gas. Convotherm oven Gas niveaus Model: OGS 6.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts