woensdag 23 november 2016

Aziatische webshops

Nederlanders kopen steeds vaker via buitenlandse webshops. Dat blijkt uit het ShoppingTomorrow Consumentenonderzoek dat GfK . Meer dan betrouwbare webshops in ons overzicht, speciale korting en meer! Lieten we je twee weken geleden nog de leukste Europese webshops zien, vandaag maken we een uitstapje naar Azië.


En we hebben goed nieuws, want als jij nu een PayPal account aanmaakt, maak je kans op 1euro shoptegoed! Je koopt er elektronica, kleding, accessoires en andere hebbedingetjes. Chinese webshops zijn bezig aan een snelle opmars. Met een goedkoop en uitgebreid assortiment storten zij zich . Vooral de kleding doet het heel goed.


Dit betekent dat als je meer dan een stuk van het product koopt . Consumenten zijn alleen helaas niet altijd op de hoogte van de nadelen en bijkomende kosten, zegt . De maten vallen wel iets kleiner, dus daar moet je even rekening mee houden als je iets bestelt. Voel je dus niet rot als je een maat groter moet bestellen dan je zelf hebt, dat is normaal in dit soort webshops. Een kwart van de buitenlandse internetbestellingen kwam vorig jaa. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van e-commerce in Azie kennen wij deze markt als geen ander.


Wilt u een webshop in China? Neem contact met ons op. Zoek je een toko online? Het is de laatste tijd een trend om spullen direct uit China te bestellen via het internet.


Op zich geen verbazingwekkende ontwikkeling. De consumentenrechten zijn bij de Europese webshops beter geregeld. Betalen via PayPal of met creditcard biedt meer bescherming.


Als u producten van buiten Europa . Een consument die voor goedkoop gaat, die koopt misschien sneller in China. Aziatische webshops : AliExpress. Dit maakte Edwin van der Sar donderdag bekend in Beijing, waar hij sprak op het Bloomberg-congres.


Ajax heeft daarvoor een samenwerking gesloten met multi-club voetbalspecialist EZshopnet. Zij beheren reeds de webshops van onder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts