maandag 22 januari 2018

Brynxz

Woonaccessoires die moeiteloos passen in elk interieur. BRYNXZ Collections wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken! Onze woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die . Voor een betoverend exclusief interieur ben je bij Brynxz aan het goede adres. Selecteer de mooiste aardewerken vazen en potten voor rustiek genieten!


Sale op de hele Brynxz collectie. Koop of Verkoop brynxz op Marktplaats. Wij zijn officieel dealer van Brynxz - Collections. Vandaag besteld wordt vandaag verstuurd.


Ruime keuze landelijke potten tegen scherpe prijzen. Voor 12:uur besteld = vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf 1euro. Maak jouw woonwereld mooier met de landelijke collectie van Brynxz.


Shop je Brynxz accessoires bij de Orchideeën Hoeve (Flevoland). BRYNXZ COLLECTIONSDe naam BRYNXZ is een knipoog naar de brink: het centrale dorpsplein uit vervlogen tijden. Een plek met reuring, van handel en wandel en waar lief en leef werd gedeeld. Brynxz is hét merk voor aardewerk potten, vazen, kruiken en kruitdampen! Bij InHuis Interieur Breda vindt u een grote collectie Brynxz keramieke potten tegen een scherpe prijs.


Woondecoraties met het beste van vroeger en nu. BRYNXZ wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken! Hun woonaccessoires zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Het doel is authentiek te blijven. Prachtige kleuren, kwaliteit met een stijlvolle en authentieke uitstraling, het omschrijft de collectie van Brynxz.


Wie kent ze niet, de prachtige potten en kruiken met een stoer uiterlijk waarbij het lijkt alsof ze al gebruikt zijn. Brynxz zorgt voor een mooie combinatie van oud en nieuw. Wij gaan ruimte maken voor nieuwe . BRYNXZ möchte die Welt ein wenig schöner machen und Ihre Welt aufhübschen. Unsere schicke Wohnaccessoires machen Ihre Wohnung zu dem was sie sein sollte: stilvoll. Einzigartige Blumentöpfe, Vasen und Lampen aus Keramik und Steingut von hochwertiger Qualität die einfach zu jedem Interieur passen.


Kom naar onze winkels voor unieke BRYNXZ potten, vazen en kruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts