woensdag 10 januari 2018

Wesco classic line broodtrommel

De klep is van roestvrij staal met decoratieve rand. Het mooie retro design van de broodtrommel doet het goed op aanrecht. Gratis verzending vanaf € 50.


Klanten beoordelen ons met een 7. De wesco broodtrommel is ongebruikt en nog niet uit zn plastic gehaald. Materiaal: hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating. Met ventilatiegaatjes aan de achterzijde. Op werkdagen voor 22:uur bestel morgen in huis. Download de hi res beelden via de download button.


Wesco Broodtrommel Classic Line (roze). Beelden mogen gebruikt worden met het desbetreffende merk als bronvermelding. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Door het mooie design kan de broodtrommel gewoon op het aanrecht staan. Het brood is zo netjes opgeborgen.


Verkrijgbaar in diverse kleuren. Single Grandy broodtrommel. Makkelijk schoon te houden, je kan hem simpelweg schoonvegen met een doekje. Dit klassieke vintage-design vervaardigd uit roestvrij gepoedercoat. Praktisch en voor elk interieur.


Nieuw is de ingebouwde demper die . Deze stijlvolle koekjestrommel is een echte elegante eye-catcher in iedere keuken. Uiteraard kun je ook andere etenswaren in de koekjestrommel bewaren. De Classic Line Cookiebox heeft een inhoud van liter en heeft een hoogte . De schattigste boterhamdoosjes. De broodtrommel is uitermate geschikt voor het bewaren van broo koekjes en cake. De ventilatiegaatjes aan de achterkant van deze retro box zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor de kwaliteit van jouw brood en bakgerechten . Plaats de broodtrommel in het zicht op het aanrecht.


Dit jubileum wordt onder andere gevierd met een hele nieuwe productlijn: Classic Line. Tijdelijk tot korting. De designers lieten zich inspireren door een ontwerp van vroeger: een historische broodtrommel met reliëf.


De onmiskenbare, kleurrijke, retro-ontwerpen voegen een speciale touch toe aan elke keuken, badkamer of woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts