woensdag 10 januari 2018

Ns gouda storing

Tij Naar, Vervoerder, Spoor. Woerden, Breukelen, Amsterdam C. De Nederlandse Spoorwegen ( NS ) exploiteren het overgrote deel van het spoornetwerk in Nederland. Intercity-treinen van de NS verbinden de grote steden van Nederland over het spoor, stoptreinen doen alle . Treinstoringen worden continue gecontroleerd en nieuwe storingen worden onmiddelijk op de website getoond.

We doen ons uiterste best om de storingen vannacht alsnog op te lossen. Dat leek uiteindelijk te zijn gelukt. Maar inmiddels is de Reisplanner bijgewerkt en blijken die ritten . Vertrek en aankomst van de bussen is in Gouda aan de Bloemendaalzijde van het station. De NS meldt op haar site dat de . ALPHEN AAN DEN RIJN - Treinreizigers moeten tussen Alphen aan den Rijn en Gouda ook deze donderdag rekening houden met flinke problemen.


De oorzaak is een overwegstoring.

Op dit traject rijden sinds 5. De chaos op het spoor rondom Gouda maandagochtend leidt tot veel boze en gefrustreerde reizigers. En als er dan iets tegenzit met het weer of met een storing , dan loopt het vaak mis met het treinvervoer. Door een storing bij een overweg rijden er donderdag tijdens de avondspits geen treinen tussen Rotterdam en Gouda.


Het treinverkeer heeft zondag op meerdere plekken in Nederland last van de gevolgen van het winterweer. Daardoor is onder andere het treinverkeer rond Gouda volledig gestremd. ProRail kampt met meerdere wisselstoringen. Tussen Alphen aan den Rijn en Gouda rijden sinds woensdagavond geen treinen meer door een overwegstoring.


Werkzaamheden en storingen. Den Haag HS- Gouda -Rotterdam Centraal. Bijna de helft meer treinen is vorig jaar uitgevallen door sein- en wisselstoringen. De storing is inmiddels.


Dat blijkt uit cijfers van de NS , die aan Treinreiziger. Zo, het is sinds vanmorgen helemaal mis op het spoor rondom Gouda met veel woeste en een karrenvracht aan onbegrip tonende reizigers als gevolg. Ook mooi is dat defecte treinen, sein- en wisselstoringen , aanrijdingen met personen, herstelwerkzaamheden, overwegstoringen , defecte spoorbruggen, .

Inmiddels worden de treinen weggesleept. Tussen Bodegraven en Alphen aan den Rijn staat een defecte trein stil. Volgens de NS duurt de storing nog de hele dag.


Reizigers die dit traject willen mijden, kunnen via Gouda reizen. De treinen rijden niet sinds 19. Onze monteurs hebben de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts