dinsdag 23 januari 2018

Soete suikerbol menukaart

Onze nieuwe zomerkaart staat online. De Soete Suikerbol biedt naast een breed assortiment pannenkoeken ook andere gerechten zoals soepen, . Gezelligheid voor jong en ou wij geven méér dan alleen pannenkoeken! Zin in een lekkere pannenkoek?


Naast de pannenkoeken staat er nog veel meer lekkers op de menukaart.

Voor de kids ook volop keuze én bij alle kindergerechten zit een leuke verrassing! Op de boerderij is veel te beleven. Voor het pannenkoekenrestaurant uit Hillegom werden wij gevraagd mee te denken in de nieuwe uitingen.


Het zelf opmaken in Word werd vervangen door een professionelere aanpak en zo kwam er niet alleen een gerestyled logo, maar ook een nieuwe menukaart. Wij bereiden al onze soepen zelf en serveren deze met een mini broodje van Bakkerij In de Soete Suikerbol met roomboter. Je kunt kiezen uit een kleine of normale soep.


Een klein restaurant gevestigd in het voormalige postkantoor van Hillegom.

Je zou denken, dat is een pannenkoekenhuis. We keken onze ogen uit op de menukaart die overigens . Reserveer direct een tafel,. Service wat minder, duurde lang voordat we de menukaart kregen en het dessert al helemaal. Vooral voor kinderen is dit een waar paradijs.


Prima , betaalbare menukaart met voldoende variatie ,en niet te vergeten vriendelijk personeel. Men kan ook prima buiten zitten. Stel een vraag over de Soete Suikerbol. Een hele gezellige high tea gehad bij de soete Suikerbol ! Mixed grill was het maand menu , en super tasty.


Inde Soete Suikerbol Kard. Hij heeft zijn beste krachten gegeven aan bakkerij In de Soete Suikerbol aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden. Gevestigd in een oud pand dat al bijna drie . Bas Link: “Met pannenkoeken op het menu is de drempel om binnen te lopen laag, zeker voor mensen met kinderen.


Restaurant de Soete Suikerbol is gevestigd in het oude postkantoor van Hillegom die in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd is.

Dus voor ieder wat wils! Middenin de gezellige bollenstreek een stukje. Er is een gangen keuzemenu voor € en een pannenkoeken menu voor € 10!


Bekijk openingstijden , aanbiedingen, de menukaart , contactgegevens en meer! Keukenhof, Lisse, Zuid Holland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts