zondag 14 januari 2018

Wasmachine en droger inbouwen in kast

De kast of ombouw is bedoeld tegen geluidsoverlast dus moet toch wel goed afsluiten. Het is dan in ieder geval de bedoeling de kast dicht te laten tijdens gebruik. In deze aflevering zie je hoe je een meubel voor de wasmachine en droger kunt aansluiten. Wasmachine achter deuren.


Een wasmachine achter deuren is de uitkomst als je klein behuisd bent. Maak de ombouw extra hoog zodat hij gebruikt kan worden als werkbla om was op te vouwen bijvoorbeeld.

In de ruimte tussen werkblad en wasmachine kun je laden plaatsen. Inbouwkasten voor wasmachines , dat werkt perfect. Wassen is lastig, omdat u steeds moet bukken? Daarvoor hebben we de inbouwkast voor wasmachines ontworpen. Leverbaar in vele uitvoeringen en feilloos passend voor iedere wasmachine of droger.


Door het uitgekiende design hoeft u nooit meer al bukkend uw was . Gedetailleerde omschrijving: Voor mijn nieuwbouwhuis ben ik opzoek naar een kast waar de wasmachine en droger in verwerkt worden. Hiervoor heb ik nog geen specifiek ontwerp maar wel een aantal afbeeldingen ter inspiratie toegevoegd.

Washok opknappen met inbouw kast voor wasmachine en droger. Type klus: Meubel(s) maken. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Een droger , wasmachine en de bijbehorende attributen als de strijkplank, de wasmand en eventueel een waslijn hebben allemaal een plek nodig. We beginnen dit Ideabook met een mooie badkamer waarbij gekozen is voor een inbouw -opbergmogelijkheid. Op maat gemaakte plank of enkele kast. Witte wasmachine kast legplanken, waarvan plank verstelbaar is (bovenste plank) vak met deuren technische specificaties: afmetingen:.


Schroef deze staander vast aan de hoge kast. Leg het werkblad met één kant op deze staander en met de andere kant op de wasmandenkast. De ruimte tussen beide kasten bedraagt 1centimeter: de breedte van de wasmachine en de droger , plus centimeter speling. Zet het werkblad met schuine schroeven van . Deze kast is speciaal ontworpen om uw wasmachine en droger naast elkaar op hoogte te kunnen plaatsen. Zo hoeft er niet meer gebukt te worden om de machines te . Kast op maat maken voor wasmachine en droogkast.


Wij zoeken een kast voor de wasmachine. Inbouw maatkast met plooideuren voor inde badkamer.

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die lelijke wasmachine in uw badkamer of op zolder? Met de SPACE collectie wordt hiervoor de perfecte oplossing geboden: design kasten voor uw wasmachine en droger. U heeft keuze uit vier . Helaas is dat niet in elke woning mogelijk. Dan moet je wel plaats maken in de badkamer.


Gelukkig zijn er stijlvolle manieren om deze toestellen te integreren. Op het houten badmeubel staat een stijlvolle waskom met een luxe inbouwkraan. Naast de douche staat het toilet opgesteld.


De bedieningsplaat met ingebouwde toiletblokhouder zijn van het merk Geberit. Boven de bedieningsplaat zijn twee mooie nissen aangebracht. De badkamer is bijzonder stijlvol geworden.


IKEA - LILLÅNGEN, Kast voor wasmachine , , Verstelbare kunststof doppen geven stabiliteit en beschermen tegen optrekkend vocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts