woensdag 10 januari 2018

Snijplotter

TIP: super snelle levering - snijplotters van o. Koop of Verkoop snijplotter op Marktplaats. Vind snijplotter op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Snijplotter , alle informatie, inspiratie en verkoop. Welke plotter past het best bij mijn projecten?

Wat heb ik verder nodig? Zo maakt u in een mum van tijd ondermeer stickers, beletteringen, signalisaties, raamdecoraties en schilderssjablonen. Bouw uw business uit met de CAMM-GS-2 onze beste snijplotter ooit. Veelzijdig, nauwkeurig en gebruiksvriendelijk: alles wat u nodig hebt.


Bovendien is de GS-extreem betrouwbaar. Hij neemt uw zaak mee in de toekomst, en veel verder. Printen en snijden met één enkel toestel biedt u een grote flexibiliteit. Maar dat is nog niet alles!


Druma heeft voor u een keur aan snijplotters van hobby doeleinden tot professioneel gebruik in de sign industrie en voor diverse technische toepassingen.

Met de unieke 2-in-oplossing . ARMS wordt vanuit de software . Plot2Pimp levert alles voor uw hobby plotter, zoals vinyl,flex- en flock -folies, blanco artikelen om te bedrukken en Silhouette producten zoals snijmatten, mesjes, penhouders, sketchpennen en sticker materialen. Boven de € euro betalen wij de verzendkosten voor u. Afhalen op afspraak is ook mogelijk. Hoe snij je vinyl met een hobby plotter?


En hoe plak je deze vervolgens op jouw raam, deur, muur, auto. Het gehele process van ontwerp tot aangebrachte folie op een raam. We hebben een Roland CX-4snijplotter te koop staan (meter breed).


De machine is aan de buitenkant helemaal netjes. Hij is helemaal gecontroleerd en afgesteld door ons zodat u er meteen mee aan de slag kunt. De Cameo snijplotter is door de vele mogelijkheden geschikt voor bijna elke hobby maar zeker ook voor professioneel gebruik. Denk hierbij aan autobelettering en je bedrijfskleding voorzien van een logo of tekst!


See what people are saying and join the conversation. De VersaSTUDIO BN-combineert printen met snijden. Nu ook met water gebaseerde FPG-inkt. Met uitgebreide mogelijkheden.


Denk maar aan signalisatie, stickers, labels, transfers voor textiel, verkoopsdisplays, raamstickers , posters en veel meer.

De perfecte snijplotter voor elke klus. Mimaki biedt een praktische en kosten efficiënte oplossing voor elke sign en graphics die je nodig hebt. Topkwaliteit snijplotters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts