donderdag 25 januari 2018

High tea intratuin sliedrecht

Geniet ook bij Intratuin met familie of vriendinnen van een etagère vol met Engelse specialiteiten. Ons Tuincafé biedt een High Tea met diverse soorten exclusieve thee. Heerlijke belegde minibroodjes, zoete en hartige snacks zoals muffins en scones maken de high tea compleet.


Ook is dit de geschikte plek om bij te kletsen met een vriend(in) of familielid onder het genot van een high tea. Reserveer vandaag nog een high tea voor in september! Tot en met vandaag krijg je de tweede high tea voor de helft van de prijs!

Op verzoek organiseert Biss Floral een gezellige middag creatief bloemschikken met een High Tea bij Restaurant Brasserie Heeren van Slydregt in Sliedrecht. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en . Een High Tea bij de Intratuin in Elst. Hoe heb ik het ervaren, was het lekker en wat kost het.


Ik testte het samen met mijn nicht en oma. Info over high tea sliedrecht. Resultaten van zoekmachines! Voor, na of tijdens het shoppen is het heerlijk om even uit te rusten bij De Eetbare Tuin.

Tussendoor even een heerlijke koffie of verse smoothie. Maar ook voor een smakelijke lunch of een uitgebreide high tea kan je bij de Eetbare Tuin terecht. Met een bezoekje aan ons restaurant maak je het bezoek aan Intratuin.


Ontbrekend: sliedrecht intratuin high tea 2e halve prijs intratuin halsteren kerst high tea de berk life and garden halsteren knutselen intratuin halsteren openingstijden van de intratuin Mensen zochten ook naar High Tea - Kom Aan Tafel! Mini sandwiches met: - Gerookte kip - Gerookte zalm - Brie. Scones met orginele clotted cream.


Huisgemaakte wortelcake. Bonbons Vers fruit met slagroom. Minimaal dagen van te voren . Nederlanders de naam kent. Bovendien hebben ze een marktaandeel van binnen de gehele tuinbranche. In vele vestigingen zit het tuincafé waar je naast een ontbijt ook kunt lunchen en een high tea kunt . Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Sliedrecht.


Neem contact met ons op Schrijf een Winkelreview. Gerald Nieuwenhuis Bedrijfsleider Intratuin Sliedrecht. Openingstijden Intratuin Langeweg in Hendrik-Ido-Ambacht, alle Intratuin openingstijden en koopavonden in Hendrik-Ido-Ambacht. Hi Enno, Heel erg bedankt voor je leuke reactie en je bezoek aan Hightealicious !

Vooral omdat je niet bij Intratuin aan de high tea zit en je per persoon bijna €betaalt. Bestel je Intratuin cadeaukaart online van € tot € 150! Ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts