maandag 29 januari 2018

Industriele keukens te koop

Vind industriele keuken op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Industriële keuken kopen ? Krijg meer informatie over voor- en nadelen en de mogelijkheden van de keuken in industriële stijl.


De industriële keuken is dé keukenstijl van dit moment. Na de revolutie van het industriële interieur kiezen mensen er nu ook steeds vaker voor om hun nieuwe keuken een industrieel uiterlijk mee te geven. Wij geven deze mensen geen ongelijk! Het rauwe, robuuste uiterlijk van industriële keukens zorgt voor een wel heel . Een ander belangrijke voorwaarde voor een industriële keuken is de aanwezigheid van (afvoer)buizen en leidingen. Deze hoeven niet per se weggewerkt te worden, maar deze kunnen bijvoorbeeld op het plafond in het zicht zijn.


Let wel: deze buizen en leidingen moeten wel van een industrieel materiaal als koper of RVS . Een industriële keuken heeft niets te verbergen. Diverse elementen uit de oude fabrieksruimtes zoals de ijzeren balken en stenen muren bleven zichtbaar bij de ombouw naar appartementen. Dit zorgt voor een prachtig robuust effect.


In een industriële keuken komt dit robuuste karakter terug door verschillende elementen. Er is vrijwel geen enkel materiaal te vinden dat zo duidelijk rauw en ruw zegt als de baksteen. Dit geeft pit aan de keuken én zorgt voor de industriële look.


Hierbij valt voldoende te. De afwerking van de muren, de vloer en plafond maken de industriële keuken ! En wat dacht u van de aankleding en accessoires, hiervoor zijn hele leuke dingen te koop. De prijs voor een industrie keuken is werkelijk van laag tot hoog, want van iedere denkbare keuken is een industriële keuken te ontwerpen, dat is het . Betonnen werkbladen, rvs accenten gecombineerd met grote en robuuste keukenapparatuur of PITT Cooking. Koelaarden in zeer goede staat wordt verkocht wegens verbouwing.


In tegenstelling tot moderne en design keukens waar alles tot in de puntjes wordt afgewerkt, staan in een industriële keuken oneffenheden en ruwe randjes centraal. De kracht van deze keukenstijl is om verschillende materialen, kleuren en type meubelen zodanig te combineren, dat er een gevoel van eenheid ontstaat. Gaat uw keukenhart sneller kloppen van ruw hout, gelast staal, beton en rvs? Dan is een industriële keuken echt iets voor u! Bent u uw huidige keuken zat en op zoek naar iets nieuws en aparts?


Wij hebben al diverse keukens in deze stijl ontworpen en in zijn geheel gerealiseerd. Wij fabriceren deze keukensoort in onze eigen werkplaats met materialen zoals . Hans wilde geen keukenkastjes aan de wand. Hierdoor kon er verlichting opgehangen worden die terugkomt door de hele keuken.


Op deze manier heb je goed licht tijdens het koken. In plaats van kastjes koos Hans voor een industriële rail van zwartgeverfde . Je keuken inrichten in de industriële stijl? Deze trucs komen recht uit de échte industriële keukens en zijn verbazingwekkend makkelijk toe te passen. Ben je bang dat een industriële keuken te robuust of te kil oogt in jouw huis?


Geen zorgen, want juist een industriële keuken kan juist zeer gezellig en warm ogen en daardoor het kloppend hart van het huis worden. Her)gebruik bijvoorbeeld oude materialen, zoals oude fabriekslampen en pannenrekken, en geef zo jouw . Ga je een nieuwe keuken kopen ? Deze keukens , vaak te herkennen aan de versieringen in het hout, zijn nostalgisch maar ook gedurfd. Heerlijk koken op gas en een grote schouw als. In een loft, appartement of nieuwbouwwoning liggen industriële en moderne keukens meer voor de hand.


Wij zijn erkend installateur van industriële keukens in ziekenhuizen, rusthuizen, overheidsgebouwen, scholen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts