woensdag 31 januari 2018

Rvs spoeltafel gebruikt

Vind rvs spoeltafel gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Onderschap Prijs is excl. Zie ook onze andere advertenties voor meer keukenbijnodigdheden en appaatuur. Compleet RVS Prijs is excl.


Wij bieden aan een RVS Spoeltafel met spoelbakken. Airconditioning Koeling - Luchtgordijn? Gegarandeerd de beste prijzen in RVS , Afzuiginstallaties en horeca grootkeuken apparatuur. Advies, Kwaliteit, Service Offerte?


Ontdek ons assortiment professionele wasbakken en spoeltafels , gemaakt van RVS voor optimale hygiëne en duurzaamheid. Zorg dat uw keuken professioneel uitgerust is met de beste spoeltafels en wasbakken van toonaangevende merken. Nu te koop bij XXLhoreca.


HOREPA VOOR: RVS TAFELS WERKBANKEN KASTEN MEUBELS WERKTAFELS SPOELTAFELS VOOR DE HORECA EN INDUSTRIE, OOK MAATWERK. En zijn daardoor zeer geschikt voor laboratorium, horeca, keuken , kantine maar ook worden ze gebruikt door tandartsen, dieren artsen en huisartsen. Omschrijving: RVS Spoeltafel met pits gasfornuis. Kijk ook eens bij onze andere . Het spoelwerkblad is voorzien van een wasbak, afwaswaterkering en een. Leverbaar in varianten.


Wij hebben regelmatig producten in de opruiming, zowel nieuw als tweedehands. Bekijk onze outlet producten en bespaar een flink bedrag! Deze spoeltafels zijn in varianten verkrijgbaar (zie ook verschillende uitvoeringen met de mogelijke afmetingen):. RVS spoeltafels met wasbak.


Op voorraad kan verzonden worden binnen 7 . Gepost in RVS , Werktafel, Spoeltafel , Kasten e. Gebruikte Horecabenodigdheden. Franke spoelbak anx221l1. Goede keuze, maar hoe hou je die nu in topconditie?


Ook al is RVS erg onderhoudsvriendelijk, we geven je toch graag wat tips. Kijkt u snel op onderstaande link en . Categorie RVS meubilair van veiling Bowling- en Partycentrum te Loosdrecht op BVA Auctions. Spoeltafel rvs , met dubbele spoelbak en onderrek, afmeting circa: 140x60xcm. Handwasbakken worden gebruikt om uw handen in te wassen en zijn noodzakelijk in elke horeca onderneming om aan de hygiëne-eisen te voldoen.


De Wasbak RVS of Spoelbak Horeca zijn van goede kwaliteit en gemakkelijk te kopen in onze winkel. Geheel afgelast bla incl. Blad is inderlijmd met watervast multiplex.


Bodemblad gesloten, pootjes zijn verstelbaar. Dubbel spoebak in het middel. U kunt het grootste deel van de occasion apparatuur in onze webshop bekijken.


Wij hebben een ruim assortiment van occasion roestvaststalen werkbladen, spoelbladen, werktafels, spoeltafels , koelkasten, vrieskasten, koelwerkbanken, koelcellen, vriescellen, ijsblokjesmachines, combi-steamers, gasfornuizen, friteuses, . XXLhoreca heeft een zeer ruim assortiment aan rvs producten zoals professionele spoeltafels , wasbakken, rvs spoelbakken voor aan de muur en dubbele spoelbakken. RVS (ofwel INOX) is de afkorting van het veelgebruikte woord roestvrijstaal, en de juiste benaming is eigenlijk roestvaststaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts