woensdag 17 januari 2018

Houten wegwerp bestek

Weg met het standaard plastic wegwerpbestek. Dit houten bestek is veel leuker, steviger én milieuvriendelijker! Het houten wegwerpbestek past perfect bij onze collectie papieren bordjes en bekertjes. Kies voor de fijne besteksetjes met een feestelijk printje of de voordelige blanco houten vorken, messen en lepels.


Vele aanbiedingen bij bol.

Houten Wegwerpbestek koop je eenvoudig online bij bol. Verkoop van houten bestek : wegwerp mes, wegwerp vork, grote en kleine wegwerp lepel. Natuurlijk en biologisch afbreekbaar materiaal.


Houten wegwerp servies en bamboe: natuurlijke materialen, biologisch afbreekbaar, composteerbaar en ecologisch. Het hout is elegant, licht, robuust en bestand tegen vocht en vet, magnetronbestendige, geschikt voor voedselcontact en in sommige . Serveer je maaltijden met bijpassend wegwerpbestek van natuurlijk hout of stevig kunststof. Uiteraard verkrijgbaar in naturel, neutraal wit en elegant zwart, maar we hebben ook bestek met een .

Houten bestek heeft een heel eigen optiek en heeft voor veel mensen de voorkeur vanwege het rustieke uiterlijk. Het kan eigenlijk in elke ambiance gebruikt worden en onderstreept bijvoorbeeld bij outdoor events tevens de verbondenheid met de natuur. Het wegwerpbestek van hout is robuust en stabiel en kan voor alle . Ons biologisch afbreekbaar wegwerpbestek wordt gemaakt van zetmeel (CPLA) of is van FSC hout gemaakt. Duurzaam wegwerpbestek is een degelijk en milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpbestek.


Ons scala aan bestek bestaat uit: messen, vorken, lepels, roerstaafjes en diverse kleinere houten schepjes en . GreenPicnic Biologisch afbreekbaar FSC houten bestekset. Vork, lepel, mes, servet en tandenstoker in een handig pakje. Samen met het palmblad en suikerriet wegwerp servies een prachtig milieuvriendelijk alternatief voor plastic.


Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies.


Promotioneel Wegwerp Houten Bestek , vind diverse hoogwaardige promotie Wegwerp Houten Bestek producten op Wegwerp Houten Bestek Promotie van grote database van Wegwerp Houten Bestek fabrikanten en Wegwerp Houten Bestek leveranciers. Andere Wegwerp Houten Bestek promotieproducten zijn ook te . Van bamboebordjes tot suikerrietbakjes en snackpapier, een ruim en compleet assortiment vind je op BIOdisposables.

We verkopen een breed scala aan producten van allerlei materialen. Bekijk alle duurzame producten op BIOdisposables. Wegwerp bestek van hout, is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stevig.


Dit bestek is het milieuvriendelijk alternatief voor plastic wegwerpbestek. Hittebestendig - Geschikt voor direct contact met alle soorten voeding - Kleur: hout. Milieuvriendelijk maar ook uiterst decoratief en uniek! Past enorm goed samen bij de biologisch afbreekbare borden en kommen in palmblad.


Wij leveren in heel Europa. Standaard € bezorgkosten in NL. Simpel en snel online kopen bij HorecaRama. Het bestek bestaat uit vorken, lepels en messen in verschillende printjes in de kleuren roze, groen en blauw.


Sorry, dit artikel is online uitverkocht. Op werkdagen voor 14u besteld = volgende werkdag geleverd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts