maandag 15 januari 2018

Vakantiepark wildschönau

Allemaal gemaakt van hoofdzakelijk hout en daardoor uiterst. Ontdek onze prijzen en service! Huisdieren niet toegestaan, kabel-tv, wasmachine, vaatwasser, parkeerplaats.


Onze chalets bieden alles om dat mogelijk te maken. Hier kunt u dan ook best even naartoe gaan om van de sfeer te genieten.

Niet alleen de toeristen, maar ook de . Wildschönau , Oostenrijk! Slechts 1meter van de skilift op een heerlijke, zonnige plek in het gemoedelijke dorpje Niederau bevindt zich dit chalet. Het chalet is traditioneel gebouwd met veel hout zoals dit in Tirol gebruikelijk is. Het geheel bestaat uit de begane grond en de 1ste etage en je beschikt over maar liefst 1maan woonoppervlakte!


Uitstekend beoordelingen. Wintersport aanbiedingen in Kitzbüheler Alpen.

Dieses schöne Dorf ist ca. Huur deze accommodatie nu. Vakantiepark WILDSCHÖNAU gelegen in WILDSCHÖNAU in de omgeving Tirol, Oostenrijk: de ideale vakantiehuis of Bungalow aanbieding. Bekijk reizigersbeoordelingen. Het huis is geschikt voor personen en het aantal honden die mee kunnen is 1. Fijn de hele dag skiën en je daarna terugtrekken in je vakantiehuis in Oostenrijk bij de openhaar nadat je lekker op temperatuur . Mooi skigebied niet al te uitgebreid.


Voor beginners en beginnend gevorderde echt een aanrader. Mensen zijn aardig en de skihuur en liften zijn ook nog redelijk betaalbaar. Wij zaten in eenchalet op vakantiepark wildschonau. Dit zijn prachtige nieuwe woningen vlakbij de piste en de skischool.


Ook voor een vakantiehuis op een (kleinschalig) vakantiepark met zwembad is Topic Travel het juiste adres. Naast deze vakantiewoning heeft Topic Travel Vakantiehuizen nog veel meer vakantiewoningen. Klik voor meer informatie hierover op onderstaande link: Lees volledige beschrijving Beschrijving . Ski Juwel is kindvriendelijk maar heeft ook uitdagingen!

Bij dit complex hoort nog ander objecttype met accommodatie. Niederau en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Dankzij de centra, Vanaf: € 649.


Een ideaal wintersportgebied voor skiërs, snowboarders en langlaufers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts