maandag 22 januari 2018

Nespresso lattissima melk schuimt niet

Geboden Oplossing: Beste mevrouw Pigot,. Hartelijk dank voor uw bericht omtrent uw Lattissima machine. Het spijt ons te vernemen dat u geen melkschuim meer uit uw Lattissima machine krijgt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses aan voor het ondervonden ongemak.


Daar hebben we een oplossing voor! DeLonghi en 7m lattissima nespresso : de melk schuimt niet bij het bereiden. Bekijk hier het antwoord. Wat kan er aan de hand zijn? Ook ons apparaat geeft geen melk meer.


Alles grondig gereinigd. Dan slechts eenmaal melkschuim en het volgende kopje alleen stoom. De onderdelen al tweemaal in. De melk schuimde in eerste instantie wel, maar zakte daarna. Help, mijn machine schuimt het melk niet goed meer op!


Regelmatig krijgen we deze hulpkreet van onze klanten. Het melkschuim dat tot voorkort weldadig uit de melkschuimer (cappuccinatore) van de machine vloeide, lijkt te zijn verdwenen. Lauwe melk en geen schuim op de cappuccino of latte zijn het . Gebruik bij het afdrogen een niet pluizige doek, het beste zijn teflon doeken.


Gebruik een andere soort melk , dit heeft zeker invloed op het schuim. De proteïne in melk zorgt namelijk voor de schuimlaag. Top machine niet alleen voor Professionals.


Mooi vormgegeven, eenvoudig bedienbaar en toch een pro bakkie. Voldoende keuze mogelijkheden om die koffie te laten maken die JIJ wil en lekker vindt. Snel op temperatuur, al de melk varianten geven een volle schuim kraag. De meerkosten voor deze machine zijn het . De opvolger, de Lattissima , dus zonder de toevoeging Premium is niet alleen een heel stuk goedkoper men lijkt de kinderziektes onder de knie te hebben.


Maar soms ineens, schuimt de melk niet op! Iets dat we niet alleen terugzien in het gebruik van een LED display, maar ook in de toegevoegde functies. Melkschuimdikte zelf aanpasbaar . Nespresso -shop, dus geldt sowieso voor de Nespresso -opschuimer). En vanaf nu, hier is de zijn afbeelding. Zo komt er in plaats van mooi schuim alleen maar melk uit of blijft het apparaat een beetje pruttelen.


Schuimende melk wel te verstaan, klassiek geklopt in een pannetje op het fornuis of met behulp van een al dan niet handmatig bediende melkklopper of uit. De lattissima plus (EN520) nu een week of acht in huis. Nu een paar dagen in gebruik. UP53jP Ben je op zoek naar een cappuccino apparaat waarmee je met.


Zorg dat de melk in beweging blijft. Nu voeg je geen lucht mee toe, maar worden de bellen kleiner gemaakt (stretchen van de melk ). Let wel op, als je het stoompijpje te diep in de melk steekt dan krijg je alleen maar warme melk en geen schuim. Laat de temperatuur van de melk niet te hoog worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts