maandag 29 januari 2018

Wandplank met spotjes

Wij kunnen in iedere wandplank ook verlichting inbouwen, er is keuze uit halogeenspots, LED spots of LED strips. Zwevende wandplank in de keuken voorzien van LED spotjes. Zo heb je niet alleen extra opbergruimte, je (houten) keukenblad . Massief eiken wandplank met spotjes in een nis.


Zie bijgevoegde foto als . Boven ons TV meubel willen we graag een wandplank maken met ingebouwde LED spotjes.

De electra aansluiting zit er al, dus dat is geen probleem. De planken moet geschikt zijn voor belasting van kilo (per meter) en 5 . Gedetailleerde omschrijving: Ik heb een lichtpunt in mijn keuken aan de wand. Daar wil ik spotjes hebben onder een blinde wandplank en met het originele lichtpunt weggewerkt.


Graag vast prijs noemen. Noem je montage prijs het liefst Incl plank van 175x30x5cm en halogeen spotjes. Voeding: Wandplank verlichting.


Blinde wandplank op maat… Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.

Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken, schilderijen, fotolijsten, planten en dergelijke. Onze blinde wandplanken worden toegepast in woonkamers, keukens, . Optioneel is de wandplank te voorzien van LED spotjes , met of zonder dimmer. Leverbaar in vele kleuren eikenhout. Het Dover woonprogramma biedt voor ieder wat wils. Dover meubelen worden gemaakt van massief geselecteerd Frans eiken.


Bureau met wandplank met ingebouwde spotjes. Wij krijgen over enige tijd de sleutel van ons 1e huis. Hierin willen we mogelijk LED spotjes (of andere indien dit beter is) plaatsen. Het plaatsen van spotjes is erg lastig met een gewoon . Te koop wegens over kompleet, netjes en alles werkt. Ik zit met een vraag en hier is vast wel iemand deskundig genoeg die mij kan helpen!


Ik wil graag spotjes inbouwen in de Lackplanken van Ikea, van die zwevende planken. Maar kan dit wel, wordt dit niet te warm? En bestaan er spotjes die niet zo diep zijn? Zowel voor basis- als accentverlichting, voor wanden als voor plafond.


Ga met spots voor een moderne look. Bekijk de collectie van KARWEI en bestel direct.

Ons assortiment beschikt over mooie, betaalbare wandplanken. Bij ons vind je alles van beugel tot wandplank of losse plankdragers. Een uniek en betaalbaar alternatief voor de “Ikea” plank , nu in meer dan (Nederlandse) houtsoorten. De mooiste wandplank is een zwevende wandplank.


Ook wel blinde plank genoemd. Zo wordt de plank één met de muur en wordt je niet afgeleid door montagematerialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts