maandag 29 januari 2018

Villeroy en boch tegels bernina

Villeroy en Boch Bernina het gehele assortiment is bij verkrijgbaar Sanitairwinkel ! BERNINA – een tegelserie van hoogwaardig vilbostone porcellanato. Het tegelconcept is een creatieve, veelzijdige oplossing voor vloeren en wanden op de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. De subtiel schijnende en mat gestructureerde tegels , die aan kwartsiet doen denken, worden doortrokken door een fijne, . Op voorraad Voor 15:uur bestel morgen in huis.

Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Breedte (productiemaat), 7mm.


Lengte (productiemaat), 7mm. Materiaal, Porcellanato. Oppervlaktebewerking, Vilbostoneplus.


BERNINA - Krachtig natuulijk, modern en rijk aan idee: BERNINA - een serie van hoogwaardig vilbostone porcellanato.

De matte, licht gestructureerde tegels zijn gemaakt naar het voorbeeld van het natuurlijke kwartsiet. Aanbiedingsprijs: € 422. Voeg toe aan vergelijking . Voor maandag 21:bestel dinsdag in huis. De Bernina tegelserie is een moderne vloertegel van hoogwaardig vilbostone porcellanato. Deze serie bevat zowel vloer- als wandtegels , met matte licht gestructureerde tegels geïnspireerd op natuurlijk kwartsiet.


Door de subtiele, onregelmatige structuur van marmer op de toplaag wordt deze . Prijs is per doos a 08m2. Deze prijs is de adviesprijs van de leverancier. Vraag een offerte aan voor de laagste prijs. Klik op de pdf voor uitgebreide productinformatie. Dit is een mooie, gerectificeerde tegel met natuurlijke kleurnuances.


Uw badkamerinrichting kent geen grenzen. Of wilt u meer informatie? Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u door bovenstaande informatie geïnteresseerd bent geraakt in onze Badkamers, Keukens en Tegels.


Of mogelijk hebt u nog een aantal vragen, welke wij natuurlijk graag voor u beantwoorden. Gebruik onderstaande gegevens om met .

Ze blijft vernieuwend en actief. Tegels van dit merk zijn ijzersterk, vochtbestendig, makkelijk te reinigen en eigentijds in uitstraling. Om gelijkheid van kleur, tint en kaliber per artikelregel te kunn.


Dit betreft een nieuw product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts