donderdag 11 januari 2018

Meubelbeslag antiek

Meubelbeslag in antieke stijl. In onze webshop en in onze winkel vindt u zeer veel authentiek meubelbeslag in een antieke stijl: ladegrepen en dekenkistgrepen in oude stijl, authentieke sleutelplaten, sleutels en sloten, kastknoppen met een antieke uitstraling en . We bieden een enorm aanbod aan authentiek meubelbeslag om een echte vintage uitstraling te creëren. Koop of Verkoop meubelbeslag op Marktplaats.


Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!

Al eeuwen lang worden meubels aangekleed met meubelbeslag met een werkende of beschermende functie. Zo worden scharnieren gebruikt om deuren en deksels te laten bewegen, knoppen en grepen voor het open maken van de . Een prachtige oude antieke kast maar mis je net het oude sleutelplaatje, sleutel of greepje? Allemaal oud en in gebruikte staat maar dat kan je oude kast net dat beetje extra geven. Unieke eeuws houtsnijwerk. De specialist in meubelbeslag , deurbeslag en meubelonderdelen.


Het beslag op oude en antieke meubelen kan wat zeggen over de leeftijd van het meubel, al is meubelbeslag door de tijd heen soms vervangen.

Makkelijk online besteld en snel geleverd! Deur - raam en meubelbeslag. Details maken het geheel af. Daarom hoort bij uw raam of deur het passend beslag. Nieuw gegoten en met de hand afgewerkt, of oud gerecupereer bij ons vindt u beslag in alle soorten, maten, materialen en kleuren.


Gaat het om klinken, krukken, sloten, scharnieren, raamuitzetters, . Klassiek beslag voor uw be antiek beslag voor uw stoel, een sleutelplaat( slotplaat), achterplaat of greep voor uw kast of antiek bureau. Modern beslag of design beslag voor uw kasten, tafels of moderne, design stoel. Een messing of bronze knop voor beuken deur of eiken houten kastdeur. Naast het meubelbeslag heeft . Een voor historische meubels vervaardigd scharnier voor oude kastdeuren en kisten.


Net als onze andere scharnieren en hulpstukken , is het door ons . Het juiste meubelbeslag maakt je interieur helemaal af en geeft uitstraling. Een historisch meubelscharnier vervaardigd voor oude kastdeuren en kisten. Anresto, Leuken te Lommel (BE): alle soorten van antieke sluitingen en sierbeslag , antiek bouwbeslag en meubelbeslag , restauratie van sluitwerk, inclusief het maken van bijpassende sleutels.

Antiek meubelbeslag draagt een andere sfeer met zich mee dan RVS grepen. Het is bijvoorbeeld prachtig om een verfijnde stijl door te trekken met meubelbeslag in Italiaans design. Komgreep Messing Antiek. U kunt de maat bepalen doormidden het ruitjes papier, vakje is mm.


Bevestigingsmateriaal niet meegeleverd! Goed in Stijl heeft de meest bijzondere en unieke kastknoppen, kapstokhaken en plankdragers in Nederland en Belgie. Handgreep voor schuiflade, of schuifdeur buitenkant, antiek ijzeren meubel accessoire. Deze schuifdeur-lade handvat shell siert oud en nieuw bewerkte deuren. Zware kwaliteit van ijzer kleur bruin.


Geschik voor plaatsen op meubels als accessoires, in antieke stijl, evenals op de deur als hardware, wordt deze deur shell bij . Inspired by antique fabric stamps and handcarved wooden monk rosary beads. Recycled vintage lammy coat and gems. Be different with Unique VJR brooches , recycled.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts