woensdag 24 januari 2018

High tea schiedam stadhuis

Zin in een High Tea in Schiedam ? De naam zegt het al dit restaurant bevindt zich in het oude stadhuis aan de Grote Markt in Schiedam. De locatie verzorgt een type High Tea. De prijs van de High Tea is € 1per persoon.


Een nuchtere en smaakvolle benadering, die het interieur, de sfeer en de bediening van de brasserie eveneens uitstralen.

Zoals de naam al doet vermoeden zit het restaurant in het monumentale Stadhuis van Schiedam. We hebben een team van ongeveer vaste koks en werken daarnaast met leerlingen en stagiaires. Brasserie Stadhuis : High Tea kan echt beter ! Op dat moment was het niet goed weer, dus binnen gaan zitten. De zaak zat tamelijk vol met allemaal tafeltjes voor high tea. Deze sfeervolle locatie in Schiedam leent zich uitstekend.


In onze boetiek vindt u een snel wisselende collectie exclusieve (dames)mode en tassen van hoge kwaliteit. Bij Le Jardin vindt u een zorgvuldig geselecteerde collectie mode en tassen, waarbij u voor iedere gelegenheid wel zult slagen.

Ook voor de wat grotere maten bent u bij Le Jardin aan het goede adres. Prima verzorgde high wine en voor de niet alcoholische liefhebbers high tea geregeld. Iedereen had het naar de zin.


In samenwerking met Expreszo Koffie en Thee uit Schiedam serveren wij een high tea. Deze high tea bestaat uit verschillende soorten verse thee en heerlijke hapjes, geserveerd op een etagère die rijkelijk is gevuld. De high tea begint één uur voorafgaand aan de voorstelling. Je kiest zelf verschillende wijnen van onze kaart en wij verzorgen daarbij de hapjes!


Schuif gezellig aan in ons a la Carte restaurant en Stadscafé voor de lunch of het diner, of kom lekker borrelen. Naast de kaart bieden we een 3-gangen verrassings menu van de chef aan voor € 275. Omdat we alle gerechten en sauzen zelf maken, kunnen we je alles vertellen over de ingrediënten. Geniet van de High tea in het Stadscafé of op ons terras. De keukenbrigade maakt speciaal voor jullie een heerlijke selectie zoetigheden en combineert dit met een uitgebreid assortiment hartige amuses.


Ontbrekend: schiedam Restaurants met high tea of brunch in Schiedam en. Aan een van de mooiste pleinen van Nederland met uitzicht op de Nieuwe kerk en het stadhuis. Heerlijke plek voor koffie met gebak,lunch, high tea of een diner.


Markt 3 Delft direct reserveren meer info . My husband and I live here in Schiedam and this is our favorite go to spot for lunch when we are out running errands or shopping.

When the weather is nice the outdoor area is very nice to enjoy, but also inside has a very cozy atmosphere. Capelle aan Den IJssel 6. Het Stadhuis , Schiedam. Krimpen aan den IJssel 8. In de authentiek ingerichte boetiek en gezellige high - tea ruimte brengt Le Jardin Salon de Thé je in een unieke Franse sfeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts