donderdag 18 januari 2018

Reinigingsklasse tapijt a

Een stofzuiger met stof reinigingsklasse A op tapijt. Deze waarde geeft aan hoeveel stof de stofzuiger opneemt op een standaard testtapijt. De stofopname van de stofzuigers moet nu op harde vloeren minimaal zijn en op tapijten. De stofzuiger mag niet meer dan 9watt verbruiken. Het bijbehorende energielabel is een handig hulpmiddel bij het kiezen van de beste stofzuiger voor jouw huishouden.


Meer informatie over het (vernieuwde) . Reinigingsklasse op tapijt met A als meest effectief. Het geluidsniveau van de stofzuiger. Energie- efficiëntie klasse. De formule die leidt tot de AG beoordeling houdt rekening met de kracht van de stofzuiger en hoe goed deze kracht omgezet wordt in het opnemen . Profiteer van de laagste prijs!


In dit vak zie je hoe de stofzuiger scoort op verschillende testonderdelen, zoals stofuitstoot, stofopname op harde vloeren en stofopname op tapijt. Wil je dat de prestatieklasse in verhouding is met energieverbruik? Kies dan voor een prestatieklasse A of eventueel B. Let dan vooral op de reinigingsklasse voor harde vloeren. De waarde voor harde vloeren kan tussen 1procent (A) en procent (G) liggen.


Hoge stofopname verlicht allergieën, en des te hoger de reinigingsklasse , des te sneller je . Efficientie en duurzaamheid. Jaarlijks energieverbruik (kWh), 28. Naast het vermogen en het geluidsniveau moeten alle nieuwe stofzuigers een minimale (dust pick-up) DPU hebben van op tapijt en op harde. Dit wordt berekend aan de hand van onder andere het energieverbruik en de reinigingsklasse.


Het rechter icoontje is voor harde vloeren en de linker voor tapijt. Stofheremissieklasse, A. Sinds die tijd hebben stofzuigers een energielabel. Het tapijt is super schoon van haren en kruimels.


Deze maand gekocht en het is een super machine. Mijn tapijt nog nooit zo zuiver geweest. Ja,: Ik beveel dit product aan. Oorspronkelijk gepost op blokker. Met een stofopname van minimaal op tapijten.


Technische eigenschappen. Deze grens geldt niet voor stofzuigers voor tapijten. Maximaal volume stofreservoir: 3. Tapijtborstel : Mechanisch Filter: HEPA H . Vuilafscheidingsmethode, Filtrerend. Reinigt ondergronden, Tapijt , Harde vloer.


Wanneer u last heeft van allergieën dan is een stofzuiger met zak de keus voor u. Hierdoor heeft u minder last van uw algergieën. Daarnaast hoeft de zak slechts eens in de paar maanden vervangen worden dankzij de grote . Miele COMPLETE CLIMITED EDITION GRAPHITEGREY 5W. Toevoegen aan winkelwagen.


Voeg toe om te vergelijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts