donderdag 18 januari 2018

Restaurant de bonte haas

Eetcafe de Bonte Haas , Wateringen: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Eetcafe de Bonte Haas , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Goed voor een lunch, diner of borrel! Naast een restaurant de bonte haas vind je ook cafe. Restaurant de bonte haas Maasland op Telefoonboek.


Eetcafe de Bonte Haas : Friendly restaurant for a pleasant stay - See traveller reviews, candid photos, and great deals for Wateringen, The Netherlands, at TripAdvisor.

Naast gezellig borrellen, eten en drinken biedt de Bonte Haas meer. Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen. Sfeervol terras en restaurant langs het water gelegen, waar je heerlijk kan lunchen en dineren. En bij mooi weer kan je ook een boot huren voor een dag, en een goed gevulde picknick mand reserveren.


See photos from 2visitors about good service, good for a quick meal, and bediening. Sort by: Global Friends You . Westlan Zuid-Holland Netherlands. Aandacht voor de gastvrijhei service en sfeer staan hoog in het vaandel.

Voor de Bonte Haas zijn wij per direct op zoek naar: keukenhulp in de keuken die ons kan assisteren. De opbrengst van deze editie komt geheel ten goede aan de Nederlandse Cystic Fybrosis Stichting. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: km . De Bonte Haas aan de Dorpskade te Wateringen. En dat schiet ook op, laat de floormanager van Bijweten.


Een paar jaar geleden konden we de zaak met de feestdagen amper vol . De route is ongeveer kilometer en gaat langs een aantal tuinen in Maaslan Schipluiden en Den Hoorn. Even voorbij Café de Bonte Haas ligt een mooie boerderij wat verder van het pad af. Weer even verder staat een aantal kleine woningen (tegenover restaurant de Scheepswerf aan de andere kant van de Zweth). De bonte haas , dorpskade Wateringen.


Leuk eetcafé met terras en goed rolstoeltoilet. Voldoende parkeerplaatsen. De vennootschap onder firma Scrumpy V. SUE staat voor lekkernijen die suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, raw en vegan zijn. Een gezonde levensstijl hoeft niet te beteken dat er geen ruimte meer is voor de zoete trek, integendeel!


Ook is er door diverse ondernemers geïnvesteerd aan een goede vorm van recreatie , neem maar de Wollebran Mini.

Dichtbij, Kwekerij Nieuw tuinzicht. Midden Delfland is als geweldig mooie groengemeente er alles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts