vrijdag 19 januari 2018

Saeco intelia evo koffie loopt niet door

Klik op Ik heb het begrepen om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op. Het kan gebeuren dat het AquaClean-filter niet goed is voorbereid. Vanaf november loopt de machine niet goed door en druppelt de koffie in het kopje.


Dit terwijl altijd keurig via schema ontkalkt wordt. Eerst opgestuurd naar de. De koffie loopt niet of nauwelijks meer door. Deze storing komt vaak voor en is over het algemeen goed op te lossen. Een mogelijkheid is een verstopping in het watercircuit, bijvoorbeeld door kalk.


Probeer uw machine te ontkalken met een ontkalker voor espressomachines. Gebruik geen azijn om uw machine te ontkalken! De zetgroep was hier niet het probleem (zie hierboven). In ons geval was het doosje waar aan de ene kant de koffie in loopt , en aan de andere kant door de twee . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden. Plotseling loopt hij gewoon niet meer door. Ik krijg niet meer dan een kwart kopje koffie gevuld. Het geluid dat ik bijna gelijk hoor is dat wat je hoor. U wordt hieraan herinnerd door een . Het hoeft niet perse aan het water te liggen.


Als nl de koffie te fijn gemalen wordt loopt het water te langzaam door de koffie en bij te grof heeft de koffie geen tijd om smaak af te geven aan het water dus een slape bak koffie. De tijd dat het water loopt is ingeven in de eprom (denk ik) of kun je zelf de . Tip: Als je op zoek bent naar een zoekwoor toets dan ctrl F in (Apple: Command F) en voer je zoekwoord in het zoekveld in. Bij de eerste inschakeling, of wanneer de machine een lange tijd niet gebruikt is, spoelt de machine de leidingen eerst grondig door met water.


Hoewel de koffie an sich niet slecht smaakte, koop ik nooit nog een toestel van Saeco. Saeco koffiemachine gebruiksklaar maken. Ruim ander half jaar in ons bezit. Ik kreeg de laatste tijd steeds minder trek in koffie , het smaakte me niet meer, maar nu geniet ik volop van een overheerlijke cappachino. De machine drupt wat vooraf omdat de machine voorzien is van pre-infusie waarbij de koffie eerst even nat gemaakt wordt.


We kunnen nu het hele apparaat niet gebruiken. Geen andere bonen gekocht. Was ergens intern iets kapot waardoor water niet meer door de koffie werd gepompt maar rechtstreeks in de opvangbak. Deze Intelia Focus is een van de meest verkochte volautomaten ooit.


Dit is niet voor niks, deze Intelia is simpelweg erg veel koffiemachine voor uw geld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts