dinsdag 16 januari 2018

Whirlpool wasmachine zen

De stilste wasmachine op de markt dankzij de ZEN technologie en de inductiemotor met directe transmissie. Itf4xC Wasgoed komt snel. Bekijk met welke technieken Whirlpool jouw wasgoed in alle stilte schoon wast. Alle Whirlpool wasmachines.


De laadcapaciteit van deze Whirlpool is kg.

De machine gebruikt erg weinig water, vooral bij een halfvolle trommel katoen. Maar het katoen-, en vooral het synthetische programma voor een volle trommel duren lang. Je kunt de starttijd uitstellen. Op een display wordt de . De ZEN machines zijn namelijk de stilste wasmachines ooit gemaakt.


Whirlpool Zen Met een Whirlpool ZEN wasmachine kun je in alle rust wassen. Zelfs tijdens het centrifugeren is een Zen wasmachine fluisterstil. Naast dat de machines ontzettend stil zijn geven ze je ook de best mogelijke zorg voor je kleding.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Met een vulgewicht van 7kg per wasbeurt is deze daarnaast ideaal voor een huishouden van 4. ZEN TechnologieDe ZEN wasmac. Met de handige draaiknop en het . Tevens beschikt de wasmachine o. BioStain 15º, Kleuren 15º, FreshCare, SoftMove en een RVS trommel.


Bekijk nu alle Whirlpool ZEN wasmachines online bij wehkamp! Snel bezorgd en gratis bezorging vanaf 20. Whirlpool geeft op de motor van deze wasmachine levenslange garantie. Zeker een aantrekkelijke feature.


De wasmachine doet er wel redelijk lang over om alles . Mooie wasmachine whirpool kg. Jaar oud maar weinig gebruikt door persoonhuishouden. De innovatieve ZEN -technologie vervangt de traditionele, door een riem aangestuurde motor, door een motor die direct op de trommel is gemonteerd. Hierdoor draait de motor even vaak als de trommel, met als resultaat minder vibratie, minder geluid en meer rust.


Kom alles te weten over deze unieke technologie.

De ZEN - wasmachines van Whirlpool combineren een minimaal geluidsniveau tijdens het wassen en centrifugeren met een levenslange garantie op de motor. Hij ziet er niet alleen fantastisch mooi uit, hij werkt ook fantastisch. Dit komt door de borstelloze motor waar trouwens een levenslange garantie op staat ! Wil jij je oude wasmachine alleen inruilen voor de allerbeste deal? Hier is hij: stil, zuinig en prestaties die beoordeeld zijn met een ,2!


Deze wasmachine is uitgerust met ZEN -technologie en bevat schokdempers en een speciaal design waardoor . Zeer stil: geniet van rust en stilte terwijl uw wasmachine het werk doet. Dankzij de innovatieve ZENTechnology is deze Supreme Care extra stil. PrecisionClean: deze technologie spuit water en wasmiddel rechtstreeks in de trommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts