maandag 22 januari 2018

Dru diablo handleiding

Bewaar dit document zorgvuldig. Bekijk en download hier de handleiding van DRU Diablo Next Haarden (pagina van 16) (Nederlands). Download hier gratis uw DRU Diablo Next handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Dru Diablo is een unieke gashaard: hij neemt namelijk geen vloerruimte in beslag omdat hij opgehangen wordt aan de muur.


Daarnaast geeft hij ook. Handleiding van de Dru Diablo Brochure Dru . Hierbij verklaren wij dat de DRU modellen Diablo in overeenstemming zijn met het CE type-on- derzoekscertificaat E. Als fabrikant van gasverwarmingstoestellen ontwikkelt en produceert DRU pro- ducten volgens de hoogst mogelijke kwaliteits-, prestatie- en veiligheidseisen. U kunt hierdoor rekenen op jarenlang gebruiksplezier.


Dit toestel is voorzien van een CE merk. Gastoestellen die voldoen aan de eisen. De Diablo Next is een prachtige driezijdige haard die aan de wand wordt gemonteerd en dus geen vloerruimte inneemt. Er is keuze uit een afwerking in zwart of alu-metallic voor zowel de haard als het aansluitmateriaal.


Het is tevens mogelijk de afvoerpijp te voorzien van een sieromkadering in dezelfde kleuren als de . Deze DRU Diablo Next gaskachel die gebruik maakt van het zogenaamde gesloten systeem, is nog verder te verfraaien door gebruik van een sierpijp en de inzet van een ceraglass achterwand. De sierpijp wordt vaak gebruikt wanneer u door de gevel naar achteren gaat. Door de sierpijp te gebruiken heeft u geen bocht in . Let op - Leest u dit hoofdstuk over veiligheid zorgvuldig door voordat u begint met installatie of onderhoud;. Instructiefilm voor het gebruik van de Dru Design afstandsbediening. Ter aanvulling van de handleiding.


Bij de DRU Diablo is de brander wat instabiel omdat de eerste series met verkeerde popnagels inelkaar gezet zijn. Op een gegeven moment wou de directeur van DRU uitleggen dat er een verschil is tussen een installatie handleiding en een gebruiksaanwijzing. De Diablo Next wordt geleverd met een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostatische regeling en een klokfunctie.


Het compacte formaat en het feit dat de haard aan de wand gemonteerd wordt maakt dat de haard weinig ruimte in beslag neemt. Er wordt bij de haard een handleiding geleverd waar dit allemaal duidelijk in wordt uitgelegd. In de bijlage staan de afbeeldingen met maattekeningen. Marcel - maand geleden. Goedenavon Hoe lang duurt de aanbieding nog van de Diablo haard met . Dru Trio Limited Edition gashaard.


De Dru Diablo Next wordt bedient via een afstandsbediening. De dru trio is een vrijstaande haard op gas met. Geschikt voor keramisch glas en voor ontspiegeld glas.


De familie Jonker heeft gekozen voor de Dru in verband met de perfecte maatvoering en de uitstraling van de haard met een realitisch houtset. Zo is het transport voor haar geregeld naar Sicilië, een Italiaanse installatiehandleiding en alle juiste artikelen om maximaal te genieten van de Dru Diablo Next.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts