donderdag 11 januari 2018

Volgnummerdispenser

Volgnummer-dispenser , voor de volgnummers. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor bijpassende producten, bezoek de webshop. De volgnummerdispenser , ook wel bekend als nummertjesautomaat of volgnummerautomaat, is in diverse kleuren direct uit voorraad leverbaar.


Uiteraard is het ook mogelijk om de dispenser te bevestigen op een vloerstandaard. MultiShape lever volgnummersystemen inclusief volgnummer dispenser en volgnummerklok. Ook losse volgnummerrollen.


Beschikbaarheid: Op voorraad. Bekijk grote afbeelding. Prikklok en rondecontrole. Laat uw klanten een nummertje trekken zodat ze niet onnodig wachten. Behoort tot het Q-Retail systeem.


Dispenser voor volgnummerrol. De dispenser kan aan de muur maar ook op een vloersteun bevestigd worden. De vloerstandaard en muur beugel zijn los verkrijgbaar.


Mechanische volgnummer dispenser My Turn VX3. Door het overhalen van de hendel komt het volgende nummer uit de dispenser. Uw klanten trekken nooit meer teveel nummers uit de dispenser. Gegarandeerd enkel nummer per klant ! Met een volgnummersysteem voorkomt u chaotische toestanden. Koop een nieuwe goedkope marktkraam!


Standaard zwart met ronde voet. Houten marktkraam rood-wit de houten marktkraam rood-wit is een zelfgeproduceerde marktkraam en daarom uniek in zijn soort. De houten marktkraam is volledig zelf . Pagina : Weergave: Sorteren op. Prijs laag - hoog, Prijs hoog - laag. Afmeting breed x hoog 1x lengte cm.


Deze grijze D9dispenser is zuiniger dan eerdere modellen omdat gebruikte tickets goedkoper zijn dan voorheen. Een volgnummer is de makkelijkste manier om de volgorde van binnenkomen te onthouden. Dit zal veel irritaties bij de klanten voorkomen. Bovendien kunnen klanten op deze manier eenvoudig zien hoe lang het ongeveer nog zal duren… € € 25. Terug naar het overzicht.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor borden aanbied. Resultaten positie check van het zoekwoord volgnummer dispenser op grafilabel. Zoekwoord Positie checker.


Mobiele bak uit de lichte serie 1tot 1l from volgnummer dispenser , source: manutan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts