vrijdag 30 maart 2018

Amerikaanse hotdog met zuurkool

Dit Amerikaanse recept voor een broodje vegan hotdog is een echte must-try. De plantaardige boeren knakworsten zijn heerlijk met de ui, zuurkool en mosterd. Leg een reep zaanse mosterd op de bodem, de bockworst daarop en ketchup en mayo er omheen.


Gratineer met de kaas in een oven. Misschien is zuurkool niet het eerste waarvan je gaat watertanden, maar in combinatie met deze hotdogs met bacon is het zeker wel te nassen.

Aan je dagelijkse dosis groente ga je met dit recept – voor broodjes - niet komen, een goede bodem voor het stappen leg je wel. En ach, die groente compenseer je op zondag . Zet de knakworsten op in koud water en breng aan de kook. Haal de knakworsten uit de pan zodra het water kookt. Verhit een klontje boter in een pan en bak de zuurkool circa minuten. Verdeel de knakworsten en de zuurkool over de broodjes.


Serveer de hotdogs met de . Het typisch Amerikaanse hotdog broodje, met Frankfurter, mosterd en zuurkool is hier nog niet zo bekend als het broodje Unox, maar dat mag je er niet van weerhouden om dit eens zelf klaar te maken.

Het zal je verbazen hoe goed de smaken elkaar aanvullen en wat de zuurkool voor lekkere toevoeging . Amerikaanse hotdogs is een lekker recept en bevat de volgende ingrediënten: -witte broodjes, hard of zacht naar keuze, -hotdog worsten (AH), -plakken bacon, -een handvol zuurkool , afgespoeld en uitgelekt, -augurken in. Aan het eind van de IKEA looproute staat de kraam waar je voor een euro een hotdog met onbeperkte vulling kan scoren. Met dit in gedachte wil meneer wel mee. Vandaag ga ik mijn favoriete broodje hotdog met je delen, namelijk met zuurkool en gebakken uien! Natuulijk maak ik ook het lekkere hotdogsausje zelf.


Ik heb eens wat dingen opgezocht over hotdogs in Amerika, en wist je dat ze hotdogs per plek geheel traditioneel hebben? In New York is de hotdog weer heel anders dan in Boston. Een hotdog hoeft niet per se ongezond te zijn. Libelle heeft een recept voor een gezonde hotdog met zuurkool uit het vuistje. Soms gaat er ook zuurkool , relish, uitjes, chili of een plakje kaas bij.


Het broodje worst werd jarenlang gezien als het Oost-Duitse antwoord op de Amerikaanse hotdog. Leg er een warme hotdog op en bedek deze weer met zuurkool en, wanneer je dat wilt een reep augurk. Hotdogs , katenspek en zuurkool op een knapperig wit pistoletje.


Tip van Brenda: het hoort officieel niet, maar ik vind het erg lekker om de broodjes even in de oven te verwarmen zodat . Beleg de broodjes met de worst, zuurkool en bacon.

Nieuwe hotdog recepten steken de klassieke hotdog naar de kroon. Maak zes luxe hotdogs met telkens een andere worst, superlekkere vulling en saus. Je hebt nodig voor broodjes: hotdogs , drie witte puntjes, gebakken uitjes, een halve rode ui om zelf ui te bakken, wat grove moster ketchup en mayonaise, augurk en wat zuurkool.


Dan kunnen de hotdogs samengesteld worden! Neem de broodjes en snij deze via het midden van de bovenkant in. Leg het worstje in de snede. Voeg daarop de uien-tomaten relish toe, daarna de zuurkool en dresseer met de gepimpte mosterd. Maak de hotdogs af door er wat crunchy gefrituurde uitjes . American Hotdogs beschikt over meerdere Amerikaans uitgevoerde hotdogkarren en kramen (zie foto?s).


Elke kar heeft een opwarmcapaciteit vanaf ca. Wij leveren speciale hotdogbroodjes altijd vers af bakkerij. Uw gasten kunnen zelf het broodje hotdog aankleden met uitjes, zuurkool , augurk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts