maandag 26 maart 2018

Tefal actifry patat bakken

Friet bakken van rauwe aardappel met lepel olie, kan dat? Met de ActiFry kun je eindeloos variëren door verschillende maaltijden te bereiden. Frituren, bakken en roerbakken: je zet de heerlijkste gerechten op tafel.


Doe de frieten in de ActiFry of Airfryer. Bestrooi met de olie en kruiden. In het begin deed ik het zonder frietsnijder en dat was heel veel werk ( vond ik zelf).

Je kunt er ook allerlei andere snacks in. Bij het bakken van verse aardappelschijfjes is de Actifry vergeleken met zowel een oven als de friteuse. De oven bakt nog minder vet dan de . Airfryers staan vooral bekend om gezondere patat mee te kunnen bakken.


Dat lijkt echter lang niet zo eenvoudig. Veel gehoorde klachten zijn dat de patat er niet krokant uitkomt. Met deze simpele tips lukt het je om voortaan gezonde, olie-vrije, maar ook . Schil de aardappelen en snij ze in staafjes naar keuze:.


Spoel de gesneden frieten goed af, laten uitlekken en zorgvuldig afdrogen.

Plaats de frieten in de ActiFry. Schenk de Isio olie gelijkmatig over de frietenFrieten. Laat de frieten à min bakken. Goudkleurige, knapperige frietjes bakken met slechts één lepel olie, een gedurfde uitdaging! Toch maken we er soms gewoon alles in klaar, . Het is een apparaat dat producten gaart met hete lucht.


De reclames vertellen je dat je er gezonde patat mee kunt baken, maar is dat wel zo en wat doet dat apparaat nou . Ook de Consumentenbond was redelijk positief over de friteuse zonder vet. Tefal Actifry , kwam de Airfryer al als grote winnaar naar voren. Producenten (Mora) ontwikkelden speciale snacks - met Airfryerlogo. Frietjes zijn lekker, maar door het frituren ook ongezond.


Tefal ontwikkelde daarom de Actifry : een apparaat dat een kilo patat maakt met maar één eetlepel olie. De redactie proeft of vetarme frites net zo smaken als die van de snackbar. Zohoo, zijn jullie friet aan het bakken ? Heteluchtsysteem om met slechts één lepel olie te bakken.


Eenvoudig in gebruik: voorverwarmen is niet nodig en je hoeft alleen de baktijd in te stellen. Frieten zijn lekker maar vanwege het hoge vetbad niet goed voor de lijn en de cholesterol. Of ze het met die bewering niet te bruin bakken ? Onze dubbeltest wijst het uit.

Super knapperige frietjes in minuten . Onlangs op een huishoudbeurs een demonstratie gezien van de Actifry multicooker van Tefal. Krokante frietjes zonder. Dan ben je dus echt wel min. Vandaag de laaste aflevering van mijn Tefal testweken (na de friet en de bitterballen en gebakken aardappels).


Het intrigeert me dat er volgens de handleiding van de ActiFry ook groente en fruit in gaargemaakt kan worden. Maar waarom zou je tomaten met lepel olie plus een . Ik deed er altijd voor gebakken broodjes in (zonder roerder), spekjes om uit te bakken , voorgekookte aardappelen met roomboter voor echte gebakken aardappelen, appeltaart om. Ik haal dingen van de tefal site.


Gisteren weer eens patat gemaakt in de actifry , en ja hoor, dit keer was ie lekker krokant! Volgens mij kun je in een oven net zo snel en met minder vet ook patat bakken. Hier vooralsnog dus geen Actifrywens. Goudgele frietjes en aardappelschijfjes uit de ActiFry.


Oke, hoe lang duurt het om een volle bak patat te maken van kilogram? Binnen een half uur zijn je krokante en goudgele frietjes klaar. En dan hoef je de pan niet voor te verwarmen. En ze zijn goudbruin en krakent krokant. Verder maak je bijna geen gebruik van olie en vet, waardoor het gezonder is dan het traditioneel bakken en frituren.


Manon Snelheid en vetloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts