vrijdag 9 maart 2018

Oasis waterkoeler flessen

Makkelijk te onderhouden waterkoeler. Hoge koelcapaciteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor 16:besteld is de volgende werkdag geleverd. De Quarrtz fleswaterkoeler is het meest verkochte model in Nederland.


Deze waterkoeler is makkelijk zelf te reinigen. Artikelnummer, fw-conf-q. Tank capaciteit (koud) . Het aansluiten van een fleswaterkoeler is zeer eenvoudig. Stekker in het stopcontact, tapkraantjes naar buiten draaien en een bronwaterfles op de koeler. RFX waterkoeler OASIS Bekijk product.


Gebruikt maar in heel goede staat. Gratis levering door heel Nederland. Watercoolers en bronwater online bestellen. Mister Aqua laat u graag kennismaken met een waterkoeler. Vraag nu uw gratis proefplaatsing aan.


Het installeren van een flessenwaterkoeler is zo geregeld. De fles op de waterkoeler plaatsen en de stekker erin, je bent klaar. De leidingwaterkoelers worden aangesloten op de waterleiding. De aansluiting hiervan zou je zelf kunnen doen maar is wel wat lastiger. Dit aansluiten van de leidingwaterkoeler kunnen wij ook . Habit Green Line watervat.


Heeft u nu een flessenwatercooler en bent u maandelijks veel geld kwijt aan het kopen van waterkoeler flessen ? Zoekt u een waterkoeler met water uit Nederlandse bron en landelijke levering? Kies uit een breed assortiment waterkoelers met opties als koud water, water op kamertemperatuur, maar ook heet water voor een heerlijke kop thee. Met een mooie zomer op komst zullen we wel wat verkoeling kunnen gebruiken, voor de orange gsm klanten kun je deze waterkoeler gratis ontvan… N. Al vele jaren de meest betrouwbare en toonaangevende waterkoeler.


Oasis flessenkoeler wit. De waterkoeler is voorzien van twee tapkranen, één tapkraan voor koud . Buiten het feit dat het gezond is, zorgt een koel glas zuiver water uit onze watercoolers ervoor dat uw werknemers een betere vochtregulering en warmteafvoer hebben en zodoende frisser en productiever hun werk kunnen doen. Het water wordt gratis bij u afgeleverd (met een minimum bestelling van flessen ) en de lege . Staand model reservoir waterkoeler. De standaard uitvoering is voorzien van één tapkraan voor het tappen van koud water ± graden C en één tap voor het tappen van water op kamertemperatuur ± graden C. Ruim assortiment, uitstekende service, erkend dealer en milieubewuste visie. Kwalitatief hoogwaardige waterkoelers voor een scherpe prijs, dat is wat wij u bieden.


Naast een groot aantal leidingwaterkoelers bieden we tevens een fleswaterkoeler met navulbaar watervat. Liever persoonlijk advies?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts