vrijdag 9 maart 2018

Ferm multitool

Veelzijdige Multitool van FERM hier online te bestellen. Een handige machine voor de meest ondenkbare klussen. Zagen van hout, kunststof en metaal op moeilijk bereikbare plekken is met de FERM multitool een eenvoudige klus geworden. Coolblue: alles voor een glimlach.


Ook bieden wij combitools aan, handige machines voor o. Zoek je een FERM multitool waarmee je kunt slijpen, schuren, zagen en nog veel meer?

De veelzijdige FERM multitools en combitools klaren elke klus! Met een snelheid van 18. De tool wordt geleverd met verschillende opzetstukken: een HSS se. De multitool heeft zijn naam te danken aan zijn veelzijdige inzetbaarheid.


Door de vele meegeleverde opzetstukken kunt u er eenvoudig mee zagen, schuren, slijpen, snijden en zelfs schaven. Deze verschillende opzetstukken zijn apart te kopen. Voor een volledig beschrijving wat je met welke tool kunt doen klikt u op het . Bekijk alle specificaties.

Vind de webshop met de laagste prijs. FERM Multitool koopt u bij Gereedschapcentrum. Ideal for sanding, sawing, scraping , cutting copper pipes.


Deze multi-tool is geschikt voor meerdere toepassingen, wat de machine geschikt maakt voor verschillende klussen. Zo kun je met één machine o. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Free delivery and returns on all eligible orders. A -Accessories - Led-Light - Dust Extractor - Storage Case, - Amazon.


Denk bijvoorbeeld aan frezen, zagen, schrapen, schuren en snijden. Onbelast draait de motor van deze machine maximaal 18. Dit resulteert in een oscillerende beweging van . Slijpen, zagen, boren en schuren kunnen voortaan. Deze draadloze multitool van FERM is geschikt voor veel verschillende klussen. De FERM draadloze multitool is uitgerust met een variabele snelheidsregeling voor optimale klusresultaten op gedetailleerd niveau.


Het is dan ook met recht een multitool te noemen. Hij wordt geleverd met verschillende opzetstukken: een HSS segmentzaagbla een zaagblad E-cut, een schuurvoetplaat en een schraapmes.

Deze opzetstukken verwissel je gemakkelijk met de . Ferm multitool van het merk Ferm is beschikbaar bij Action voor de prijs van € 24. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Het hele FERM elektrisch gereedschap en stationaire machines machines assortiment direct geleverd bij u thuis. Middag- avond- en zaterdag levering.


Vermogen: 2Watt, spanning: 2Volt, gewicht: kilo, snoerlengte: meter, aantal hulpstukkken: 1 v. Bij dit product ontbreken de volgende onderdelen: het HSS segment zaagblad. Nu te koop bij Used Products Vlaaridngen: Ferm Multitool Nieuw. Op zoek naar Ferm Multitools ? Kies uit verschillende Ferm Multitools op KIESKEURIG.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts