maandag 12 maart 2018

Blum servo drive koelkast

Voor het elektrisch openen van greeploze, geïntegreerde koelkasten. Hierdoor is het mogelijk de gehele keuken 1 greeploos te maken. Zo verdwijnen de ingebouwde koel- en vrieskasten nu ook stijvol achter het meubelfront. Stoot u per ongeluk tegen het front? Geen probleem als de koelkastdeur.


SERVO - DRIVE flex zorgt voor het gemakkelijk openen.

Bij het sluiten van de lade zal deze gedempt dichtvallen. Dit maakt het mogelijk om. Geschikt voor het greeploos openen van geïntegreerde koelkasten , koel- en vriescombinaties en vaatwassers. Iets wat in het verleden nog niet mogelijk was. Blum servo - drive flex.


Openen door lichtjes duwen op het front. De Elektrische Openings Ondersteuning voor inbouw koelkasten , koel-, vriescombinaties, diepvriezers en vaatwassers. Ook hier geen greep meer nodig - zeer comfortabel - Voor greeploos front Eenvoudige montage en installatie.


Een gloednieuwe mechanische techniek die bijdraagt tot vloeiender en stiller bedieningscomfort van greeploos keukenmeubilair is recentelijk gelanceerd.

We hebben het over de TIP-ON BLUMOTION. Het mechanisme geeft de deur met de nodige kracht een zetje waarna je hem gemakkelijk opent. Druk je per ongeluk tegen de deur en open je die verder niet?


Dan gaat het toestel na . Een volledig greeploze keukeninrichting was tot nu toe nog niet mogelijk, omdat een greep nodig was om de koelkast te openen. Dankzij deze techniek opent de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op. Maar voor een inbouwkoelkast is dat niet vanzelfsprekend. Dankzij de techniek kan je de koelkast met een arm-, elleboog- of kniedruk op de deur openen.


Heel praktisch wanneer je met volle handen . CleoJa, zijn keuken is uitgerust met een BLUM (merk) ServoDrive systeem, hierdoor krijg je een 1 greeploze keuken. Met de techiek wordt de koelkast geopend door een druk op de koelkastdeur. Dat is handig wanneer men met volle handen voor de koelkast staat. Wie de koelkast per ongeluk geopend heeft, moet niet vrezen voor energieverspilling: de deur . De produc- ten zijn doordacht en kwalitatief hoogwaardig.


SERVO – DRIVE flex , de elektrische bewegingsondersteuning voor greeploze koelkasten en vaatwasmachines. Siemens toestellen en werkblad in composiet, regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts