woensdag 21 maart 2018

Zaal huren bodegraven

De Boezem Hekendorp (Oudewater) Hekendorp. Alleen zaal huren zonder catering en zelf alles regelen of juist uitgebreide catering, drank, lunch of buffet? De Vliethoeve in Bodegraven , een culinair rustpunt midden in het Groene Hart.


Een zaal huren in Bodegraven voor een feest, receptie, vergadering of bruiloft? Zaal huren in Bodegraven. Bekijk hieronder een compleet overzicht van de zalen in Bodegraven.

Wij beschikken over twee mooie zalen met een capaciteit vanaf tot 1gasten. Onze zalen zijn te huur voor bedrijfsfeesten, verenigingsactiviteiten, bruiloften, vergaderingen, recepties, diners of buffetten. Alles is mogelijk en is geheel naar uw wens in te vullen.


De locatie bevindt zich op zeer korte . Sfeervolle zalen geschikt voor diverse feesten en gelegenheden, dat is zaalverhuur bij de Party Regelaar. Wij doen aan zaalverhuur in het gezellige partycentrum Parola in Langeraar. Ideaal voor wie zoekt naar zaalverhuur in de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Boskoop.


Kies uit diverse zalen voor allerhande . Responsive Joomla template for event organizers - JA Events II.

De zaal is genoemd naar notaris Everts. Deze liet een vermogen na aan gemeente Bodegraven met de bepaling dat dit besteed diende te worden aan een culturele voorziening. Hierop besloot de gemeente de voormalige werkplaats van zaadhandel Turkenburg te kopen en deze de bestemming te geven die het nu nog . Hier vind je zaalverhuur mogelijkheden voor zakelijke en particuliere evenementen Gouda, Waddinxveen, Bodegraven , Woerden, Boskoop en omgeving. Stichting Beheer Accommodaties Bodegraven.


Gymzaal Nieuwerbrug heeft één gymzaal met een toestellenberging, twee kleedkamers met toilet en doucheruimte. Er is ook een pantryruimte, technische ruimte en een opbergkast aanwezig. De gymzaal is voorzien van een kunststofvloer.


Er is zaalverhuur mogelijk in wooncomplex De Meent te Bodegraven. Crown Business Center heeft diverse vergaderruimtes te huur op A locaties. Zalencentrum De Brug ligt op een perfecte centrale locatie midden in Zuid- Holland met voldoende gratis parkeergelegenheid op minuten rijden van de snelweg Aen de buslijn Gouda- Bodegraven stopt nagenoeg voor de deur. Maatwerk en persoonlijk contact staan bij ons centraal en we nodigen u dan ook graag uit . Geen evenementen op deze locatie.


Lid worden van Vriendenschaar? Wil je de club ook gratis sponsoren, klik op onderstaande afbeelding of klik hier voor meer informatie. Anker staat naast de Dorpskerk en telt één grote en verscheidene kleine zalen , die o. Huur een springkussen, succes gegarandeerd!


De grote zaal is met of zonder catering te huur.

Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar bijzonder zaalverhuur in Gouda? We kunnen je ook helpen met het vinden van zalen die te huur zijn voor lezingen, workshops, trainingen of vergaderingen. AC Bodegraven is centraal gelegen midden in het Groene Hart van Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts