vrijdag 30 maart 2018

Bekers voor soep

De soep blijft hierdoor langer op temperatuur en voorkomt dat de deksel los gaat zitten. Wie groen wil uitstralen kan kiezen voor de BIO soepbekers die composteerbaar zijn! Kies en filter hier de gewenste Soepbeker. Hoe meer u afneemt hoe meer uw korting oploopt!


Bestel makkelijk en snel op Verpakkingshop. Kartonnen soepbekers zijn verkrijgbaar met deksel. De speciaal ontworpen dubbelwandige deksel sluit de soepbeker goed af en zorgt voor de afvoer van vochtige lucht.


De deksel voorkomt condensvorming en zorgt tegelijkertijd dat de soep niet te snel afkoelt. De deksels voor de take away soepbekers zijn los verkrijgbaar . Deze kartonnen soepbeker is uitgevoerd in extra zwaar karton, hierdoor zijn de bekers uitermate geschikt voor kokend hete soep. De soepbekers zijn voorzien van een aantrekkelijk en stimulerend design. Half zo goedkoop als originele Cup a Soup bekers ! Ook de prijs is gunstig. U kunt deze kartonnen soepbekers direct . Juist in de koude winterperiode kan een heerlijk gevulde soep nog beter opwarmen als een snelle kop koffie.


Bij het kiezen van de juiste soepbeker zijn we u graag van dienst. U vindt in het greenbox assortiment kwalitatief hoogwaardige soepbekers van karton, die stabiel geproduceerd zijn in verschillende afmetingen. Een goede koffie, een tas warme soep of een beker warme chocolademelk, ze horen in een goede beker. DisposableDirect levert verschillende soorten kartonnen en plastic bekers. Serveer je heldere bouillon, tomatensoep met ballen, Hollandse snert met rookworst of misosoepje met zeewier in een van onze praktische soepbekers of soepkommen.


De wegwerpkommen zijn verkrijgbaar in kunststof, hittebestendig karton, milieuvriendelijk suikerrietpulp, composteerbaar palmblad en karton . Paardekooper Verpakkingen B. Een handige beker met draaidop, waarin je je soep mee kunt nemen. De beker is gemaakt van dubbelwandig RVS, waardoor de soep extra lang warm blijft. De foam beker houdt uw dranken warm, zorgt dat de u zich niet verbrandt bij het vastnemen van de beker en voorkomt morsen met de bijhorende deksels. Het houdt ook koude dranken mooi fris.


Ideaal voor koffie, thee, soep , glühwein en warme chocolademelk. Het assortiment bestaat uit effen witte bekers gaande van. Speciaal voor bij uw automaat levert De Koffieboer u zowel kartonnen- als plasticbekers in verschillende grootte. Extra opdruk op de beker die goed past bij de verschillende soorten soepen.


De 250cc inhoud zorgt voor een uitermate geschikte hoeveelheid. Plastic soepbekers zijn speciaal ontwikkeld om verschillende soorten soep te serveren. Wij leveren verschillende soorten plastic soepbekers, zodat u bekers met soep. Drie soepbekers Microwave van Sistema waarin je tot 5ml soep of chocolademelk kan meenemen of opwarmen. De soepkommen van Bioodi zijn zeer geschikt voor het serveren van warme soepen voor take away doeleinden.


Deze bakjes worden duurzaam geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende afbreekbare materialen als suikerrietpulp (bagasse) en karton met biologische coating (PLA). Naast warme toepassingen als . Voor zowel warme dranken als soepen. Makkelijk bestel gewoon online.


Ze zijn er in uiteenlopende maten, van 1ml tot meer dan een halve liter. Aanvankelijk vooral bekend als ( witte) kunststof beker uit de koffieautomaat, maar later zijn er vele toepassingen bij gekomen. Wegwerpbekers vinden massale toepassing over de hele wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts