donderdag 29 maart 2018

Huiswerkbegeleiding rotterdam vacature

Huiswerkbegeleiding vacatures in Rotterdam. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding , bijles en trainingen. In eerste instantie zal je zelfstandig de vestiging draaien en huiswerkbegeleiding geven als de.


Toon alle vacatures in Rotterdam. Onze teams op drie gymnasia in Den Haag, Rotterdam en Utrecht hebben extra handen nodig! Kom jij ons team versterken? Op onze vestiging op het Marnix Gymnasium in Rotterdam zijn extra handen nodig! Zoek jij een dynamische, uitdagende en gezellige bijbaan?


En kun jij tot de zesde klas begeleiding bieden in economie, MO en wiskunde A, in alle exacte vakken, of in . Schrijf je snel in als bijlesdocent of huiswerkbegeleider ! Wij staan altijd open voor sollicitanten, mits zij voldoen aan onze vacature -gebonden eisen. Schiedam, Barendrecht, Hoogvliet, Rhoon, Berkel en Rodenrijs, Berschenhoek, Krimpen . En houden daarbij altijd contact met ouders en scholen. Wil jij helpen Studiekring naar een nóg hoger plan te trekken? Bekijk dan onze vacatures en laat ons snel weten waarom jij de nieuwe collega bent die wij zoeken. Op locaties in Rotterdam helpen onze getrainde studiecoaches leerlingen van VMBO, HAVO en VWO niveau.


Betere Cijfers en leren leren? Naast dagelijkse huiswerkbegeleiding geven wij met veel enthousiasme trainingen, bijlessen en remedial teaching. Kijk voor onze recente vacatures op onze vacaturepagina. Bijbaan: Studiebegeleider.


Lector Studiebegeleiding Rotterdam. Naast het geven van huiswerkbegeleiding kun je bij ons bijlessen geven. Dit zijn individuele lessen in één vak. Voor onze vestiging op het een Gymnasium. Het betreft een functie voor uur per week.


Standplaats is Rotterdam. De projectcoördinator is verantwoordelijk voor de opzet en uitvoering van het project conform de . Vind hier bijles vacatures Rotterdam om een student bijles geven Rotterdam. Studentenwerk, Diverse steden.


Vacatures : huiswerkbegeleiding. Youbahn Amsterdam (gesponsord) - Rotterdam. Via YOUBAHN ga je afhankelijk van je vaardigheden en interesses flexibel aan het werk bij een scala aan organisaties en branches. We hebben bijvoorbeeld werk in de . Hier vind je een actueel overzicht van de vacatures bij Bijlesnetwerk. Vind je volgende kans op Simply Hired.


Werken bij Bijlesnetwerk? Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost. Voor een goed georganiseerde middelbare school in Zuid-Holland zijn wij per direct op zoek naar een huiswerkbegeleider voor leerlingen van het vmbo.


Het is belangrijk dat je kennis hebt van exacte vakken en stevig in je schoenen staat. Stichting Studo is constant op zoek naar nieuwe bijlesgevers, huiswerkbegeleiders, begeleiders voor de orthopedagogische begeleiding en ook zoeken wij ieder jaar weer examentrainers! Lijkt het je leuk om middelbare scholieren bij te staan en te helpen met hun studie en daarmee met hun toekomst?


See this and similar jobs on LinkedIn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts