vrijdag 30 maart 2018

Bruidswinkel rotterdam

Dé trouwjurk in Rotterdam vind je hier! Je droomjurk hangt al voor je klaar! Alle bruidsmode in Rotterdam. Weddings de grootste bruidszaak van Europa is gevestigd in een modern artistiek pand in Rotterdam centrum met een geheel uniek en innovatief concept verdeeld over 950mpresentatie en winkelruimtes!


De Honeymoon shop heeft vijf verdiepingen met de mooiste collectie trouwpakken en trouwjurken voor bruid en bruidegom. Exclusieve Trouwjurken en Trouwpakken voor iedereen die er speciaal uit wil zien op de speciale dag.

Ruime keuze en voorraad. Bij Het Bruidspaleis in Den Haag en Rotterdam vind je een zeer uitgebreide collectie trouwjurken en -accessoires, onder andere van het toonaangevende merk Pronovias. Onze service en deskundigheid zorgen ervoor dat je altijd jouw ideale trouwjurk vindt.


Wij zijn er voor je, net zo lang tot je droom in onze spiegel. Slechts 4meter van het Centraal Station. De Bruidshoek in Leiden is al jaren bekend bij bruiden uit Rotterdam. Je ziet ons op beide Love and Marriage beurzen in Ahoy en je rijdt in minuten naar de winkel aan de rand van Leiden. Bruidskleding Hannelore uit Rotterdam is hét adres voor een prachtige en betaalbare trouwjurk van top kwaliteit.


Ga je trouwen en ben je op zoek naar een voordelige trouwjurk?

Een designer bruidsjurk onbetaalbaar? Naast de bruidskleding bieden wij u ook de mogelijkheid om te slagen voor een bruidspak voor de bruidegom. Bij bruidswinkel Elly ben je aan het juiste adres voor jouw trouwjurk en accessoires!


Maak nu direct een afspraak. Zoek je bruidsmode bij jou in de buurt? Wil je bruidsjurken passen in de buurt van Rotterdam?


In onze bruidswinkel vind je verschillende stijlen trouwjurken, zodat er altijd wel eentje tussen zit die bij jou past. Bruidshuis Elly heeft een grote collectie bruidsjurken in de buurt van Rotterdam. Onze ervaren stylistes helpen je graag met het vinden van jouw droomjurk! Geheel vrijblijvend bekijkt u eerst zelf de trouwjurken, kostuums of gelegenheidskleding. Uiteraard wordt u bij het passen deskundig geholpen en geadviseerd.


Wanneer u uw droomjurk vind dan is deze na aankoop gelijk uw eigendom. Bent u op zoek naar een bruidsmode outlet in omgeving van Den Haag en Rotterdam ? Opzoek naar je trouwjurk Bij ons vind je een. Vacatures uit Rotterdam? Vermeld ook gratis uw bruidswinkel bedrijf. Rotterdamse bruidszaak Avenue na jaar failliet.


Bruidsmode Rotterdam, Rotterdam (Rotterdam, Netherlands). Voor bruidszaak Avenue in Rotterdam lijkt een faillissement niet te vermijden.

De winkel, die tot de grootste bruidsmodezaken van Nederland behoort, heeft uitstel van betaling aangevraagd. Het doek valt definitief, meldt de zaak vandaag op de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts