maandag 19 maart 2018

Ruimtebesparend inbouwreservoir

Heb je een inbouwreservoir nodig? BadkamerXXL heeft inbouwreservoirs voor verschillende soorten toiletten. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Grohe Rapid SL inbouwreservoir met wandbevestiging ondiep 95mm.

Levertijd: voorraad artikel. Inclusief alle bijbehorende . Nu tijdelijk van € 38voor slechts: € 2100. Koop nog voordeliger bij Excellence Badkamers B. Geberit duofix UP7ruimtebesparend inbouwreservoir.


De Compact is een ruimtebesparend inbouwreservoir met een inbouwdiepte van slechts 9cm. Dit inbouwreservoir is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in toilet of badkamer waar minder ruimte beschikbaar is.

Met het instelbare dual flush . Inbouwreservoir Compact is een inbouwreservoir van het merk Plieger. Door het gebruik van een inbouwreservoir valt het reservoir gedeelte volledig achter de muur en komt je toilet zwevend boven de grond. Daarnaast is de Compact een ruimtebesparend inbouwreservoir met een inbouwdiepte van slechts 9cm. U moet de nieuwe opstelling in de bestaande ruimte plaatsen die slechts over een totaallengte van. Dat vereenvoudigt de snelle en volledige installatie op de bouwplaats.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor inbouwreservoirs aanbied. Technische specificaties. Speciaal voor de kleine ruimtes hebben wij de grootste ideeën. Bekijk de designcollectie van gothlitdata. U kunt kiezen voor een verkort closet en een ruimtebesparend inbouwreservoir.


Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies! Je kunt er voor kiezen juist geen ruimtebesparend inbouwreservoir te gebruiken, omdat dit de opbergruimte beperkt. Is de ruimte erg smal dan kan een in de breedte verstelbaar inbouwreservoir uitkomst bieden.


Dit reservoir is geschikt voor inbouw in kleine ruimtes. Niet geschikt voor het instorten in .

Bevestigingset meegeleverd. Aansluiting leidingwater. Jammer genoeg zit de onder-afvoer met hartafstand. Zelf ga ik voor een ruimtebesparend inbouwreservoir met een compacte toilet pot. Mijn wc is 1x dus dat is ongeveer vergelijkbaar.


Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld. Een Wisa inbouwreservoir voor een toilet bestelt u voordelig bij Sanitairwinkel. Voor ieder toilet een geschikt inbouwreservoir. Ruime keus, goede service en snel op afspraak geleverd!


Bezoek de showrooms voor deskundig advies. Onze klantenservice is door klanten beoordeeld met een 9!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts