woensdag 21 maart 2018

Liebherr vriezer temperatuur knippert

Dat houdt het vol tot de temperatuur is gezakt van -naar -dan stopt het knipperen. Het ding staat normaal keurig op de ingestelde -18. Waar moet ik dat euveltje zoeken?


Dat de vriezer niet meer piept en het lampje . Verschijnt op het display de melding Fdan heeft zich een storing voorgedaan.

Door een veiligheidsschakeling blijft het apparaat op de juiste temperatuur werken. Heb het volgende probleem. Ondanks dat de instelknop op staat is de temperatuur gezakt naar -32. Liebherr Primium no frost koelvriescombi type. Enige weken geleden ging, bij het openen van de deur, het binnenlampje te knipperen.


Verder stopt het knipperen als de temperatuurmeter -aangeeft. De kast staat ingesteld op .

Misschien is wel het lampje niet meer goed. Welke temperatuur heeft je koelkast? In mijn optiek is meten is weten. Dus ga die kast eens temperen.


Hallo Ik heb hier een probleem met de diepvriezer van het merk liebherr Het is gekomen om dat de deur niet helemaal dicht was Toen kwam alarm melding dat het temperatuur te laag was als ik de deur weer dicht doe dan is het normaal dat het kan horen dat je een Veelilato kan horen en als je dan de deur weer opendoet . Het display van een koelkast kan in de volgende gevallen knipperen. De temperatuur knippert. In dit geval is de temperatuur omhoog gegaan door bijvoorbeeld het langdurig of frequent openstaan van de deuren. Echter: sindsdien slaat de vriezer te pas en te onpas in alarm, en staat hij op bv -15. Vriezer geeft continu knipperende . Als dit niet het geval . Maar een huishouden is natuurlijk niet gestandaardiseerd.


Het temperatuurdisplay licht op. Het apparaat is ingeschakeld. Nu die vriezer zo lang uit moet staan, had u plek om uw spullen ergens anders te laten logeren?

Dit apparaat is zodanig ontworpen dat vorming van ijs in de vriezer voorkomen wordt. Schakel apparaat Aan en wacht tot apparaat weer de gewenste temperatuur heeft bereikt (4-uur). Bij normaal vriezen wordt de hoogste temperatuur van de ingevroren levensmiddelen getoond. Hierdoor wordt u erop geattendeerd dat de temperatuur.


Na het sluiten van de deur is het alarm weer functioneel. Bij ontoelaatbare temperaturen in de binnenruimte klinkt het geluidssignaal en de weergegeven temperatuur knippert. EVriezer temperatuur Air Sensor defect (Eknippert op het Display van de Diepvries).


F0: BioFresh compartiment Air Sensor. F2: BioFresh compartiment verdamper Sensor. F3: Vriezer compartiment Air Sensor. F4: Vriezer compartiment verdamper Sensor. Hoe lager de temperatuur wordt ingestel des te hoger is het energieverbruik.


Alle levensmiddelen goed verpakt en. Verpak de levensmiddelen en leg ze zo breed mogelijk uit. Hij is nog niet gestopt met knipperen. Afbeelding Dag lieve Gijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts