vrijdag 16 maart 2018

Composiet haardplateau

Het gebruik van de moderne materialen als composiet of corian als haardplateau is erg fraai, maar ongeschikt. De hoge temperaturen van het vuur in uw haard hebben een te groot effect op deze materialen. Zo kan het composiet smelten of krom trekken bij blootstelling aan dusdanige . De gezelligste plek in huis: om de openhaard. Afgewerkt met een prachtig marmeren of composiet plateau.


Bij ons vind u altijd een kleur die past in uw interieur. Een modern haardplateau is vaak strak vormgegeven. In plaats van de plavuizen en balken van vroeger zijn nu natuursteen, composiet , staal, beton of glas de materialen waarvan haardplateaus worden gemaakt.


Vraag naar de mogelijkheden bij uw SVG-detaillist. Hij heeft ook de expertise om het plateau bij u te bouwen. Wat de styling van uw huis ook is, wij kunnen er een prachtig haardplateau bij maken.


Of u nu iets industrieels wilt van beton of MDF met spuitwerk, graniet, composiet , betonlook of kunststof, we kunnen het op maat maken voor uw woning en uw haard. Een vast plateau op een muurtje of een zwevend plateau met een LED . Composiet heeft door de samenstelling en productiewijze een volledige gesloten oppervlakte. Deze eigenschap maakt composiet een zeer hygiënisch materiaal wat uitermate geschikt is voor keukentoepassingen en horeca gelegenheden. De haard past uitstekend bij het zwarte natuurstenen haardplateau.


Een ware transformatie in de Zeeuws- Vlaamse plaats, Oostburg! Een klassieke jaren haard werd onlangs omgetoverd naar een trendy haard inclusief een prachtig natuurstenen haardplateau ! Een onherkenbare vernieuwing! De bestaande openhaard met een steens schouw en plateau van ingelegde, geglazuurde . Bij een openhaard gaat het veelal om een haardplateau dat onder de vuurkorf is aangebracht. Bij diezelfde openhaard kan het om een voorzet of inbouwhaard gaan. Wilt u de openhaard wand bekleed hebben met natuursteen geen probleem.


Uiteraard in elke gewenste stijl van strak modern tot romantisch klassiek. Natuursteen wordt al eeuwen gebruikt als ombouw voor klassieke haarden. Oude tijden herleven en de stijl wordt ook nu weer veelvuldig toegepast in nieuwbouw van. Plateaus bij kachelplaats de plateau leverancier van Nederland.


Belgisch Hardsteen haardplateau. Deel dit project met anderen: . Neem contact op met Ariës Naar Ariës . Terug naar vorige pagina. Een composiet haardplateau is overigens alleen toepasbaar bij een gesloten gashaard. In de samenstelling van composiet zit namelijk een klein deeltje kunststof.


Dit zorgt ervoor dat de vuurspetters bij . Eigentijds zijn de moderne haardplateaus. Waar u vroeger het plateau van uw openhaard bekleed had met plavuizen en houten balken zijn er nu nieuwe, strakke en zeer functionele plateaus verkrijgbaar vervaardigd van composiet of natuursteen. Een combinatie van een haard met een plateau ziet u steeds vaker omdat . Wij wilden een haardplateau in natuursteen. Dat hebben Ronald Bruinstroop en partner . Er bestaan echter meerdere soorten zoals: authentieke schouw, ingebouwde haard met natuurstenen wandbekleding, schouwbekleding als vensterbank, haardplateau , haardplateau met zijplateau, het bekleden van bestaande haardplateaus etc. U ziet bij ons is heel veel mogelijk.


Omdat wij alles op maat maken in onze . In de bouw worden vaak “standaard” witte composieten vensterbanken geplaatst. Wilt u ideeën voor een natuursteen haardplateau of bekleding opdoen? Vele materialen zijn krasvast en hittebestendig.


Naast de vele natuursteen materialen leveren wij ook composiet soorten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts