maandag 12 maart 2018

Beste eten van de wereld

CNN deed eens onderzoek naar wat nou wel beschouwd het lekkerste eten ter wereld is. Daar kwam de volgende top-van gerechten uit. Franse koks zitten er goed mee in hun maag. Decennialang heersten ze over de wereld met hun haute cuisine. Het ontdekken van nieuwe smaken en gerechten is één van de tofste dingen van reizen.


Dit zijn wat ons betreft dé landen met het beste en lekkerste eten. In dit artikel staan de tien beste restaurantjes over de hele wereld. De beste restaurants ter wereld. Dia van 31: Using data published in The Lancet from the Socio-Demographic.


Dia van 31: Barbecues are a big part of Kiwi culture, meaning healthy. Dia van 31: Traditionally, Estonian cuisine has been based on meat and potatoes. Dia van 31: Despite being one . Hoe savoureer je de beste wereldkeukens ? Als er één keuken is die in de voorbije jaar helemaal is ingeburger dan is het die van Japan!


Het eten van sushi, maki of yakitori is tegenwoordig net zo gewoon geworden als het laten leveren van pizza. In je euforie heb je de neiging je alleen maar te . De Nederlandse chefs doen het best goed dit jaar. Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle staan dit jaar op een welverdiende 34e plaats, vier plekjes hoger dan vorig jaar.


Ook Richard Ekkebus, de Nederlandse chef van restaurant Amber in Hong Kong weet maar al te goed hoe je lekker eten moet bereiden, zijn. Misschien sta je er niet vaak bij stil, maar het ontbijt dat wij dagelijks eten is een compleet ander gerecht dan wat ze bijvoorbeeld in Alaska of Engeland eten , om nog maar niet te spreken over een Vietnamees ontbijt. Nu vraag jij je af: Wat voor gerechten eten ze dan in Vietnam als ontbijt? Een gerecht van Osteria Francescana, waar topkok Paolo Terzi de scepter zwaait.


Foto: Osteria Francescana. Er is weer een nieuw lijstje van de beste restaurants in de wereld. Het blad Elite Traveler heeft een top-1samengesteld op basis van een peiling onder . Je kunt je afvragen of je alle restaurants op de wereld kunt uitproberen. Als je dit al doet, dan is het een flinke dag-, of beter gezeg levenstaak.


Gelukkig zijn er genoeg reizigers die dit voor ons doen, zodat wij de beste adresjes weten te vinden tijdens onze trips naar het buitenland. TripAdvisor stelde een . Ieder jaar stelt Restaurant Magazine in samenwerking met Pellegrino en Acqua Panna een lijst op van de beste restaurants in de wereld. Ondanks dat Vendôme de naam heeft van een Frans dorpje is het eten verre van Frans. De lijst is gebaseerd op de meningen van 900. De keuken is “nieuw Duits”.


Helaas smaakt Indiaas nergens zó als in India, maar zelf Indiaas koken doen we geregel omdat het “the next best thing” is. Omdat ik heel nieuwsgierig ben naar wat voor anderen het lekkerste eten ter wereld is en waarom, vroeg ik het aan andere bloggers. Zij vertellen je hier wat ze het allerliefste eten , waarom dat zo . Noma, het beste restaurant ter wereld , opent begin februari opnieuw zijn deuren in Kopenhagen. De nieuwe gerechten, waar gastronomen met het water in de mo. Om je dagelijkse inname van belangrijke voedingsstoffen (nutriënten) te maximaliseren, is het dus wijs om je “calorieën-budget” slim te gebruiken.


De beste manier om dit te doen, is door producten te eten die de grootste hoeveelheid en verscheidenheid aan voedingsstoffen bevatten. Het reisblog WorldSIM Travel Blog heeft Marokko een tweede plek toebedeeld voor de culinaire specialiteiten die uit de Marokkaanse keuken afkomstig zijn. Daarmee is de keuken van Marokko verkozen tot de “ best of the rest”.


Marokko hoeft alleen de Poolse keuken voor zich te dulden volgens de lijst. Recente Artikels De beste en de slechtste landen om te eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts