dinsdag 27 maart 2018

Greenpanel keukenblad

Het is praktisch in het onderhou en verkrijgbaar in zó veel kleuren dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw interieur, uw smaak ‒ én uw budget. Greenpanel is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen als multiplex en kan het met alle . Het schema geeft een overzicht van alle materialen voor een keukenblad en hun eigenschappen.


Een lichtgewicht, FSC-gekeur watervast basismateriaal voor kunststof keukenbladen. Het FSC-keurmerk geeft u de garantie dat het hout afkomstig is uit goed beheerde bossen.

Het plaatmateriaal is bovendien volledig biologisch . De toplaag is van HPL oftewel High Pressure Laminate en wordt ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd. Het werkblad wordt ook gebruikt om de snijplank op te leggen en de groenten voor de soep van vanavond fijn te snijden. Toplaminaat keukenblad Toplaminaat Greenpanel.


Doordat het aanrechtblad intensief gebruikt wordt, is het van belang dat je kiest voor een werkblad van de hoogste kwaliteit. Wat dacht je van een Greenpanel werkblad? We vertellen je graag meer over . Duurzaamheid wordt steeds meer de norm.

De mogelijkheden van dit milieuvriendelijke . Waarom een keukenblad van Greenpanel ? FSC en Carbgecertificeerd - kan met alle kleuren TopLaminaat en DecorTop afgewerkt worden. Houten werkbladen zijn sterk en milieuvriendelijk. Lees hier alles over de Greenpanel houten werkbladen van Dekker Zevenhuizen. It consists of faces and core of thin MDF arranged like a grid.


This innovative board has been developed for those applications that require the combination of broad thicknesses, low weight and high stability and resistance. Omdat dit gepatenteerde, lichte materiaal wordt afgewerkt met een toplaag van laminaat en een rand van PP, is het keukenblad ook nog eens uiterst praktisch – én trendy, want de bladen zijn verkrijgbaar in tal van modieuze kleuren en randafwerkingen! Bijkomend voordeel is dat Greenpanel voordeliger is als Multiplex.


HPL staat voor High Pressure Laminate, en is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder zeer hoge druk zijn samengeperst. Design en gemak gaan hand in hand met milieuvriendelijkheid. Praktisch, functioneel en veelzijdig.


Het Greenpanel blad wordt afgewerkt met TopLaminaat, een van de meest functionele oppervlakmaterialen voor een keukenblad. Kunststof is namelijk praktisch in het onderhou en verkrijgbaar in zó veel kleuren dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw interieur, . Per materiaalsoort worden de voor- en nadelen weergegeven. Een handig hulpmiddel voor het uitzoeken van een werkblad dat bij jou past.


De kern van een kunststof keukenblad bestaat uit multiplex.

De onderlaag bestaat uit multiplex, greenpanel of . Kleurkeuze is er voldoende. Je kunt kiezen uit meer dan kleuren. Tegenwoordig worden de kunststof werkbladen ook geleverd in mooie structuurkleuren.


Spoelbakken kunnen prachtig vlak in het blad worden verwerkt. Nieuw is de Greenpanel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts